Bekijk onze nieuwe dagdeal | Bespaar tot 35% met onze geweldige aanbiedingen
Logo Medpets
Stem op Medpets voor Website van het Jaar 2024!

Jouw laatste kans om nog een cadeautje te scoren

Profiteer nog van kortingen tot 35%!


Dierendag staat nu écht bijna voor de deur. Heb jij het perfecte cadeautje voor je trouwe huisdier nog niet gevonden? Of zoek je nog een kleine toevoeging om jouw verrassing nog groter te maken? Bekijk dan nog snel onze aanbiedingen. Speciaal voor dierendag vind je nu extra veel en extra goede aanbiedingen. Wij hebben ze allemaal bij elkaar verzameld zodat jij snel kunt zoeken naar het perfecte cadeau. En een extra voordeel: op deze pagina vind je ook direct de dagdeal van vandaag!

Bekijk pagina

Deze dagdeal is bijna voorbij!

Dagdeal: 25% korting op alle Hill's natvoer!

⏰ Alleen vandaag dus wees er snel bij


Deze aanbieding zie je zelden. Maar vandaag is het toch echt zo ver. Alleen vandaag profiteer je van 25% korting op alle Hill's natvoedingen! Dé perfecte kans om jouw voorraad aan te vullen, of om extra voordelig een overheerlijke snack in huis te halen voor dierendag. Wees er snel bij, want je profiteert alleen vandaag van deze actie!

Shop dagdeal

🎁 Cadeau idee: een likmat

Perfect in combinatie met natvoer


Heb je al eens een likmat overwogen als cadeau voor je huisdier? Op dit siliconen matje kun je een heerlijke snack aanbrengen zoals bijvoorbeeld een blikje natvoer. Voor jouw harige vriend maakt dit speelgoed het eten van natvoer als een leuk spel. En het is ook nog eens goed voor de spijsvertering. Zo heb je 2 voordelen in 1 cadeautje. Perfect toch? Bekijk hier het hele assortiment!

Bekijk likmatten

Enkele favoriete aanbiedingen van onze klanten

Heb jij al van deze kortingen geprofiteerd?

Royal Canin

Tot 20% korting op Royal Canin voer & bundels

Bekijk nu
Trivet

20% korting op het hele Dr. Ann's assortiment

Bekijk nu

Bekijk ons grote aanbod speelgoed! ⚽

Zo raakt jouw huisdier nooit uitgespeeld


Denk je aan cadeautjes voor jouw huisdier, dan is één van de eerste dingen waar men aan denkt meestal een speeltje. En terecht! Speelgoed zorgt voor vrolijkheid, uitdaging, plezier en samen spelen. Dit klinkt perfect voor zowel huisdier als baasje. En met ons uitgebreide assortiment vind je altijd wel een nieuw speeltje wat past bij jouw huisdier!

Speelgoed voor huisdieren

Dierendag is niet compleet zonder winactie! 🎉

Daarom maak jij kans op toffe prijzenpakketten 


Dierendag is natuurlijk niet compleet zonder toffe winacties met geweldige prijzenpakketten! Maak nu kans op een prijzenpakket van wel meer dan €100! Of mischien win jij wel een geweldig snackpakket voor jouw lieve huisdier. Wil jij kans maken? Ga nu naar onze Instagram- of Facebookpagina en zie wat jij moet doen om mee te spelen voor één van de prijzenpakketten. Doe snel mee, en ontdek op dierendag of je gewonnen hebt!

Doe mee op Instagram
Doe mee op Facebook