Starring: Dinja van Liere, Maikel van der Vleuten, Jesse Drent en many more!😍‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Webversie

Epplejeck Logo

over een paar weken is het zover: dan vindt het Horse Event weer plaats! De kaartjes vliegen de deur uit, maar mocht jij ze nog niet hebben: wees er snel bij! Horse Event verhoogt per 1 september de Ticketprijs van € 39,95 naar € 44,95.

Lees hier alles over de Horse Event x Epplejeck actie ➤

Dit is wat je van Horse Event Pro kunt verwachten:

Je kan deze editie boordevol inhoudelijke clinics en demo's van toonaangevende topsporters en trainers je geluk weer op! Om maar een paar namen te noemen:


* Dinja van Liere - Olympische dressuuramazone

* Maikel van der Vleuten - Olympische springruiter

* Kelly de Geus - Dressuurtraining aan de hand

* Jesse Drent - Trick trainer en ruiter

* Tineke Bartels - Olympische dressuuramazone

* Emiel Voest - Freestyle Academy

* Patricia Groenewegen - Hersenwerk voor Paarden

en nog heel veel meer!


Horse Event biedt dit weekend een zeer gevarieerd programma waar fanatieke paardensporters en enthousiaste recreatieruiters hun hart op kunnen halen. Uiteraard komen de grote disciplines, dressuur, eventing en springen veelvuldig aan bod, maar ook kleinere onderdelen zoals vrijheidsdressuur, paardengedrag en veterinaire aspecten worden uitgebreid belicht. Bij zijn dus! Bestel hier je tickets:

Weekendticket ➤
Zaterdag 14-09-2024 ➤
Zondag 15-09-2024 ➤