Telescoopkraan Liebherr nu op afstand bestuurbaar
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Jubilerend Pladdet vaart wel bij internationale aanpak
Pladdet, de in Zeeland gevestigde fabrikant van aanbouwdelen en Hitachi-dealer, heeft in mei 2019 het 75-jarig bestaan gevierd. De huidige eigenaren van het familiebedrijf zijn vast van plan om hun business de komende jaren verder uit te bouwen. Maar achterom kijkend, past ook tevredenheid over wat tot nu toe is bereikt. ‘Groei is geen doel op zichzelf, maar het is wel mooi meegenomen.’
Telescoopkraan Liebherr nu op afstand bestuurbaar

Liebherr heeft in Duitsland de eerste op afstand bestuurbare telescoopkranen uitgeleverd. Het ging om twee exemplaren van de LTC 1050-3.1, die in gebruik zijn genomen door de Duitse aannemer Salgert.

Lees verder >
Vier generaties Hitachi Zaxis machines voor A. Molenaar

Aannemer A. Molenaar in Bergambacht kan een echte Hitachi-fan worden genoemd. Het bedrijf heeft in de loop der jaren Zaxis-machines uit alle series in het materieelpark gehad. Dat begon met de originele Zaxis, via de –3, -5 tot de huidige –6 serie.

Lees verder >
Japanse investeerder voor online marktplaats Equippo

Equippo, een online marktplaats voor gebruikt materieel, heeft in de Sumitomo Group een investeerder gevonden die een impuls moet geven aan beoogde groei. Met steun van het Japanse bedrijf wil het deels vanuit Rotterdam werkende Equippo marktleider worden in Europa.

Lees verder >
Justitie eist werkstraf tegen kraanmachinist na dodelijk hijsongeval

Het Openbaar Ministerie eist een werkstraf van 120 uur tegen een kraanmachinist die in 2017 betrokken was bij een hijsongeval met dodelijke afloop in Heesch. 

Lees verder >
Topjobs
Ervaren Projectmanager Utiliteitsbouw
BESIX Nederland
Planner
BESIX Nederland
(Assistent) Ontwerpleider
BAM Infraconsult
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright