Bauma 2022 uitgesteld
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Jubilerend Tobroco-Giant groeit als kool
(advertorial)
Machine huren? Vijf antwoorden
Staan je eigen bouwmachines vaker stof te vangen dan dat ze gebruikt worden? Dan is huren vaak een betere optie. Natuurlijk is het ene huren het andere niet. Het kan eenvoudig: bij bullswap.com is het met enkele muisklikken opgelost. Hoe werkt het?
Machines communiceren met elkaar: bouwprojecten gaan digitaal
Sitech is als importeur van gps-besturingsfabrikant Trimble allang een gevestigde naam in de bouwsector. Inmiddels is de digitalisering zover dat geen sprake meer is van individueel geautomatiseerde machines maar van volledig digitale projecten.
Lees verder >
(advertorial)
Maak de overstap nu!
Wel eens nagedacht over een nieuwe carrière, iets anders waarbij je wel bezig blijft met je passie voor de infra? Op jouw nieuwe plek bij SOMA haal jij de juiste onderwijsbevoegdheid en als nieuwe docent of instructeur breng jij jouw passie voor de infra over op onze studenten!
Emissies en digitalisering hoofdthema’s op uitgestelde Bauma
In overleg met fabrikanten heeft de Bauma de hoofdthema's voor 2022 bepaald. De focus zal onder meer liggen op emissiebeperking en digitalisering. Tegelijkertijd heeft de beursorganisatie besloten om het evenement uit te stellen van het voorjaar naar de herfst van 2022.
Lees verder >
Manitou zet in op compacte verreikers
Compacte verreikers, ultra lichte verreikers en kleine knikwielladers. Dat zijn de drie nieuwe productlijnen binnen het bouwassortiment die Manitou voor dit jaar onthulde tijdens een digitaal event.
Lees verder >
Liebherr voegt R 928 rupsgraafmachine toe aan de Generation 8
De R 928 G8 rupsgraafmachine is een compleet nieuw model van Liebherr-France SAS in Colmar. Het nieuwe model zit tussen de R 926 G8 en de R 930 G8. Het is een aanvulling op de huidige Generatie 8-serie, die al zeven modellen omvat met een bruto voertuiggewicht van 22 tot 45 ton.
Lees verder >
Partnernieuws
Volumebepaling en inspectie met drone in White Mountain Sand Mine
De Poolse mijn TKSM Biala Gora, beter bekend als de White Mountain Sand Mine, is de grootste leverancier van zand in Europa. De mijn, eigendom van Quarzwerke Group, is beroemd om de kwaliteit van het zand; er worden minerale grondstoffen gedolven.
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,90 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright