Het is feest. Vier je met ons mee?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Libelle 
Met gratis Shabbies-tas t.w.v. €159,95
 
Unieke jubileumaanbieding met cadeau
 
Beste lezer,

Libelle is 90 en dat vieren we graag samen met jou. Daarom geniet je nu tijdelijk met ongekende korting én een stijlvol cadeau van het grootste lifestylemagazine van Nederland, vol persoonlijke verhalen, columns, interviews en meer. 

49% korting en Shabbies-shopper cadeau
Verwen jezelf met onze jubileumaanbieding: 6 maanden Libelle met maar liefst 49% korting. En wie jarig is, trakteert. Daarom krijg je óók nog eens een leren Shabbies-shopper cadeau, ter waarde van € 159,95. 

De voorraad is beperkt, dus sla je slag nu het nog kan en voor je het weet heb je Libelle én je nieuwe eyecatcher al in je handen.
 
Pak je tas, korting en Libelle
 
Historisch hoge korting én luxe tas cadeau
 
 
Bestel Libelle met korting en cadeau
 
 

Handzaam en gemaakt van hoogwaardig leer voor een pure look met een stoere twist. De afmetingen zijn 30 x 40 x 12,5 centimeter, perfect dus voor het dagelijks gebruik. Shabbies staat al sinds 2005 bekend om zijn vakmanschap en hoogwaardige materialen, je zult dus nog lang genieten van deze tas.

Bestel nu
 
 
Wat vind je van deze e-mail?
 
TevredenNiet tevreden
 
 
Je ontvangt deze e-mail omdat je hebt aangegeven aanbiedingen te willen ontvangen van Libelle.

Deze e-mail werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com.

 
Contact | Afmelden | Online versie
 
Libelle is onderdeel van DPG Media.
 
DPG Media
 
© 2024 DPG Media B.V. Alle rechten voorbehouden.
GebruiksvoorwaardenPrivacy statement
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -