28/11/19
Aktiviteter
Decemberhygge

Vi byder på et hav af juleaktiviteter i december måned.

 I vandland kan du deltage i vores julegus, hvor julemusik og juledufte vil fylde Sansesaunaen. På Dyregården kan du komme med på julefodrerunde, hvor dyrene fodres, imens drillenisser er på spil. På Ridecenteret kan du komme på nisse-ponytræktur, og i de kreative værksteder laver vi julebolcher og bager julekager.

Juleaftensdag laver vi masser af sjov og spas i legelandet. Her kommer julemanden og vi skal synge julesange, danse om juletræet samt se julemandens store trylleshow, inden julefesten fortsætter i ferieboligerne. 

Se julens aktivitetsprogram her
Aktuelt
Gavekort

Årets julegaveidé 🎁

Et gavekort til Skallerup Seaside Resort er den perfekte gave til den, som ønsker sig oplevelser. Gavekortet kan anvendes til ferieophold, wellness, middag i restauranten og meget meget mere... 😍

Gavekortet bliver pakket ind i en flot gaveæske, så det er klar til at blive lagt under juletræet 🌲

Køb gavekort her
Restaurant
Det store danske julebord
I Restauranten tilbyder vi stort dansk julebord alle onsdage og lørdage fra den 30. november til den 21. december 2019. Her kan du samle hele familien til en hyggelig julebuffet med alle de klassiske juleretter - julesild, laks, torsk, tarteletter, andebryst, julemedister, grønlangkål, ris á la mande og meget meget mere...  
 
Voksen DKK 219 / Barn DKK 109
Book bord her
Ophold
Juleophold 
Vi har stadig enkelte ferieboliger ledige henover juleaften, men vent ikke for længe med at booke. Juleopholdet er inkl. juletræ, som afhentes på Torvet ved centerbygningen den 23. december.  Her står alle juletræer klar på fod - det eneste, I skal tænke på, er at medbringe julegaver, julepynt til juletræet og det gode julehumør. 

5 dage i feriehus
Pr. hus fra 
DKK 4.920

Gælder med ankomst den 22. eller 23. december 2019 
Læs mere om jul i Skallerup her
Følg os på de sociale medier
Facebook
YouTube
Instagram
LinkedIn
Website
Email
Hvis du ønsker at afmelde Skallerup Posten og din automatiske deltagelse i konkurrencer, kan du gøre det her:
Afmeld nyhedsbrev »

Opdater din profil »

Skallerup Seaside Resort
Nordre Klitvej 21
Hjørring 9800
Denmark

Add us to your address book


Copyright © 2019 Skallerup Seaside Resort, All rights reserved.