​Julen nærmer sig med hastige skridt, her snart 7 måneder efter vi overtog Borbjerg Mølle Kro. 

Det har været 7 fantastiske og hektiske måneder, der er gået langt over forventning. Vi er kun blevet bekræftet i, at dette sted er en sand naturperle, der rummer et utal af muligheder, en perle det er en glæde at møde til hver morgen og en perle der i den grad bliver rost af gæsterne. I de mere stille måneder vi nu går i møde, ser vi frem til, at bruge på at udtænke hvordan vi får den unikke natur endnu mere i spil i forhold til gæsternes oplevelser. 


Har du set at Bjørn og Ashli, verdens mest vindende dansepar, byder op til dans og giver flotte shows? Det er allerede i morgen den 23. november. Du kan lige nå at bestille bord.


De varme julelys, de gamle nisser, jule duften fra køkkenet og den hyggelige julestemning sænker sig stille og roligt over Borbjerg Mølle Kro. Der er vist ingen tvivl om, at både medarbejdere og gæster nyder idyllen på kroen denne tid. Alt emmer af jul på den gamle mølle.


Selvom vi stadig er "nye" her på kroen, foregår julen på samme traditionelle vis, med glögg og æbleskiver, varm kakao eller lækker julemad, uanset hvornår du kigger forbi. Men i år har vi samtidig et par nye spændende ting på programmet: julemarked og juleaftensarrangement.


I 4 dage tryller vi "Stalden" om til en hyggeligt lille julemarked, med forskellige kreative julevarer og tilbyder disse datoer også vores store søndagskagebord, der bærer et vist julepræg. (Bestil gerne bord til kagebordet). For alle dyreelskere er der endda mulighed for at hjælpe med dyrefodringen af æsler, emuer, lamaer, gæs, geder, næsebjørne og silkehøns disse 4 dage. 


Nyt er også, at vi vil forsøge os med et juleaftensarrangement på Møllen. En god gammeldags og traditionel juleaften med hygge, lækker julemad, julesange og dans om juletræet. Så der er ikke længere nogen grund til at sidde alene juleaften - lad i stedet os hygge om jer. 


Den 18. januar byder vi som altid International aften, som er et af årets mest populære arrangementer. Så bestil bord i god til, hvis du vil med smage de mange gastronomiske retter fra hele verden. 


Mangler du en gaveide, så husk at du altid kan købe gavekort på individuelle beløb eller bestemte ophold, og glæde familie eller venner med en oplevelse i særklasse. 


Vi føler os heldige over hver dag at kunne byde så mange glade gæster velkommen og ser frem til, at se jer igen og byde mange nye gæster velkommen både her i julemånederne og ikke mindst til næste år. 


Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul samt godt nytår.