Beste vrijheidsstrijders,

Vanochtend werd ik wakker met het geweldige nieuws dat Julian Assange eindelijk uit de gevangenis is. 

Deze man verdient totaal niet wat hem is aangedaan. Hij is een echte vrijheidsstrijder en toont alleen maar aan hoe corrupt het systeem is. En ja, dan word je natuurlijk gestraft door het systeem. 

Ik vind de timing van zijn vrijlating wel dubieus. Daar zal vast nog wel iets achter zitten en het zal een afspraak of deal zijn die we nog niet kennen. Maar als Assange nog steeds Assange is zal hij dat wel blootleggen.

Het is een van de dingen die ik Trump echt verwijt. Dat hij Assange en ook Snowden geen pardon heeft gegeven. Maar hij gaf het wel aan de overduidelijk criminele schoonvader van zijn dochter. Die heeft nu een vrij leven. Ik zal het er binnenkort weer eens over hebben in de show.

Dank voor de geweldige reacties op show van gisteren. Kijk hem hier terug.

Ik leg wederom het idee van de Roadshow uit en hoe ontzettend veel zin ik erin heb. Ik voel dat we ons doel van 20 duizend euro gaan halen, maar we zijn er nog niet.

Vergeet niet dat op een bepaalde vergelijkbare manier als Assange ik ook tegengewerkt word. Ik mag niks meer doen op de mainstream media of op Youtube en grote bedrijven willen niks met me te maken hebben. Alleen omdat ik de waarheid vertel. Daarom kan ik alleen onafhankelijk opereren en dankzij jullie donaties kan dit. 

En soms moet ik ook inzamelingsacties doen zoals voor de Roadshow waar ik zo ontzettend veel zin in heb. Het doel van 20 duizend euro is bereikbaar. En ik voel dat we dit gaan doen in de maand augustus. Het wordt fantastisch!

Help me en doneer hier! Of doe het direct via NL24FVLB0225149680 ten name van RJP Media. Dan gaan we samen op roadtrip! Mijn dank is groot.

Geniet van je avond en tot morgen.

Groet,
Robert

TOON JE WAARDERING MET EEN DONATIE!
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN ADRES: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2024 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven