11 juli 2022
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
MarketingFacts Jaarboek 2022-2023
image
Online bezorgabonnement 'Jumbo Bezorgeloos' nu beschikbaar voor klanten
Komende weken krijgt Jumbo Bezorgeloos, het nieuwe bezorgabonnement van Jumbo voor online boodschappen, landelijke dekking. Jumbo viert de uitbreiding van deze service met een speciale zomeractie voor nieuwe abonnees.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
'Grootste deel boerderijproducten bevat microplastics'
Volgens cijfers die werden onthuld door de Plastic Soup Foundation bevat zo’n 80 procent van door wetenschappers geteste vlees- en zuivelproducten van boerderijdieren microplastics. Om de bewustwording te vergroten heeft Dept, samen met Czar, pro bono een campagnevideo ontwikkeld.
lees verder
twitter facebook linkedin
Ontdek nieuwe kansen dankzij fulfilment
[advertorial] Als e-commerce ondernemer zit je er niet op te wachten dat je meer tijd kwijt bent aan randzaken dan aan je core business. Bezorg jezelf daarom meer gemak met fulfilment en daardoor meer ruimte en tijd voor groei. Laat je ontzorgen bij de complete logistiek voor jouw webwinkel. Van voorraadbeheer tot orderpicking, van inpakken en labellen tot verzending en retouren.
image
Inzet 'contextuele intelligentie' om aankoopintentie Samsung Galaxy Z Flip3 te verhogen
Vodafone gebruikt GumGum's contextuele intelligentieplatform VerityTM om de aankoopintentie rond de populaire Samsung Galaxy Z Flip3 te verhogen; een compacte, opvouwbare telefoon.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Helft Nederlanders wil Nederlandse tv kijken op vakantie
Bijna de helft van de Nederlanders (48%) vindt het heel belangrijk om op vakantie in het buitenland naar Nederlandse televisie te kijken. Veertig procent geeft aan van te voren uit te zoeken hoe er televisie gekeken kan worden op vakantie.
lees verder
twitter facebook linkedin
Redesign van je Verpakking? Zo Voorkom je Redesign Rampen
[advertorial] Elke verpakking is vroeg of laat toe aan een nieuw likje verf. Je wilt met die nieuwe verpakking natuurlijk meer aandacht grijpen en vaker in het winkelmandje terechtkomen. In dit webinar (13 juli) onthullen Diede en Tom de laatste neuromarketing-inzichten over effectief (re)design van verpakkingen. Je krijgt exact inzicht in welke psychologische factoren een redesign maken of breken.
image
Elon Musk wil onder koop Twitter uit
Elon Musk wil onder de aankoop van Twitter uit. Een conflict over de hoeveelheid nep-accounts zou ten grondslag liggen aan het besluit van de wispelturige topman van Tesla. Dat staat in een document dat de advocaten van Musk hebben ingeleverd bij de Amerikaanse Securities and Exhange Commission.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Tom de Waard nieuwe Director of Marketing bij Maqqie
Werkapp Maqqie maakt bekend dat Tom de Waard (52) aan de slag zal gaan als Marketing Director. 'Tom is aangesteld om de exponentiele groei komende jaren verder te versnellen.'
lees verder
twitter facebook linkedin
Eerste keynote spreker CustomerFirst Congres bekend
[advertorial] Niels Berndsen van Make-A-Wish International is de eerste keynote spreker van het CustomerFirst Congres die we bekend kunnen maken! Niels vertelt alles over de customer journey van Make-A-Wish. Leer van een verrassend moderne journey, met tips voor jouw klantbeleving, handvaten om collega's beter met je organisatie te verbinden, en meer. Bestel nu je tickets en profiteer van 100 euro korting.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.