11 augustus 2022
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
PostNL Hero 1
image
Jurylid Grand Prix Content Marketing Tanika Buijsen: 'Ik verwacht meer en meer gepersonaliseerde content'
Tanika Buijsen is Content Team Lead bij digital agency Dept en jurylid bij de aanstaande beoordeling van cases die worden ingezonden voor de Grand Prix Content Marketing: 'Ik ben vooral geïnteresseerd in de mechaniek erachter: wat waren de doelstellingen, de uitdagingen, het onderzoek?’
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Plus en Thuisbezorgd.nl starten samenwerking
Plus en Thuisbezorgd.nl starten een samenwerking met het bezorgen van dagelijkse boodschappen. Het gaat om een pilot van een half jaar bij vijf supermarkten.
lees verder
twitter facebook linkedin
Grand Prix Content Marketing is terug!
[advertorial] De Grand Prix Content Marketing is terug, met een nieuwe partner, nieuwe jury en nieuwe categorieën. De Grand Prix Content Marketing zijn de enige en echte awards voor de beste cases op het gebied van content marketing. De Grand Prix Content Marketing zijn beloningen voor de beste contentmarketing cases en de beste contentproducties in Nederland en België. De Grand Prix bestaat uit awards voor de meest succesvolle strategieën en uit bekroningen voor uitblinkende producties in specifieke categorieën.
image
De Nachtwacht in 8.000 NFT's
Binnenkort kan iedereen een digitaal stukje van ‘De Nachtwacht’ kopen. Dit kondigen de Rembrandt Heritage Foundation en HODL Finance aan, vlak voor de eerste sterfdag van de wereldwijd bekende Rembrandt-expert, Prof. Dr. Ernst van de Wetering, die veel samenwerkte met de Foundation.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Ilse van Loon van Stoov: 'Zo zonde om te zien dat van merken soms niets meer overblijft dan een lege huls'
Ilse van Loon is Head of Brand & Communications bij Stoov. Het Nederlandse Stoov werd opgericht in 2014 en ontwerpt en produceert kussens met infraroodverwarming. Voor de rubriek ‘Mijn Marketing’ reageert zij op een aantal steekwoorden.
lees verder
twitter facebook linkedin
Genomineerden CrossBorder Top 30 2022 zijn bekend
[advertorial] Wie voert dit jaar de CrossBorder Top 30 ranglijst aan? De genomineerden zijn bekend. Twinkle en Dexport brengen jaarlijks in kaart welke Nederlandse online verkopers het hardst groeien over de grens. Tijdens het CrossBorder Event op 13 september wordt duidelijk in welke volgorde ze staan. Bestel nu je tickets met 80 euro korting en kom erachter wie de nieuwe nummer 1 wordt.
image
[De zomer van] Arno de Jong: 'Online gaming is, ondanks alle commotie, ook leuk!'
Marketingdirecteur Arno de Jong van de Nederlandse Loterij toog dit jaar reeds naar New York met vrouw en dochter, maar de zomervakantie is nog niet over. Spanje en de Provence wachten nog. Intussen denkt hij na over onder meer het corporate merkverhaal van de Nederlandse Loterij.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Deadline inzenden GPCM 30 augustus en 5 tips om je daarbij te helpen
Op dinsdag 4 oktober 2022 worden de Grand Prix Content Marketing Awards feestelijk uitgereikt in Postillon in Amsterdam. Inzenden van cases kan nog tot 30 augustus!
lees verder
twitter facebook linkedin
Een groot bereik voor jouw vacatures?
[advertorial] Jij weet wie je zoekt. Wij helpen die persoon te vinden. De vacature portal van MarketingTribune is het ideale platform om de juiste professionals uit de branche te bereiken voor jouw vacature. Met onze verschillende vacatureproducten -of pakketten helpen we jou in contact te komen met de beste kandidaten.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.