Analyse: Lønkort er stærkt for S
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
A4 Aktuelt
10. oktober 2022

Annonce
Tophistorier

Forsker dumper det på forhånd: Konservative vil "drøfte" forhandlingsret til gule fagforeninger

Fagbevægelsen repræsenterer for få danskere, og derfor skal de gule fagforeninger med til eksempelvis trepartsforhandlinger, mener De Konservatives politiske ordfører Mette Abildgaard (K).


I en pølsevogn blev Hummelgaard konfronteret med EU-mindsteløn: "Vi har god tid til at overveje"

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) insisterer på at vente på en juridisk vurdering af EU's mindstelønsdirektiv, før regeringen tager stilling til et søgsmål. Men han ved ikke, om vurderingen er klar inden regeringsmagten muligvis skifter om tre uger.


Annonce
Politisk interview

K kalder sig selv arbejderparti, men udfordrer fagforeningerne: "Spørgsmålet er jo, hvor meget legitimitet, de egentlig har"

INTERVIEW: Konservative udnævner sig selv som det sande arbejderparti, fordi det vil gøre mere for den hårdtarbejdende lønmodtager. Men samtidig skal fradraget ned, og fagforbundene er blevet for magtfulde, siger de. Hvordan hænger det sammen?


Analyse

Analyse: Valgets første trekamp viser, at løn og klima er stærke kort for Mette Frederiksen

Inflationshåndklædet blev smidt i ringen, og klima viste sig som den skarpe kant, da landets tre statsministerkandidater søndag aften mødtes i første direkte tv-debat siden valgudskrivelsen. Det skriver A4 Aktuelts politiske redaktør.


Overblik

Socialdemokratiet vil sænke skatten på arbejde

Forslaget vil give en skattelettelse på samlet set fire milliarder kroner. Pengene skal blandt andet komme fra en reform af jobcentrene.


Mest læste
01

02

03

Jobannoncer
ADMINISTRATIONSCHEF
logo


KONSULENT til HK Kommunal.
logo


PROFESSIONSKONSULENT TIL BUPL (barselsvikariat)
logo


Se alle job


Abonnement

Annoncer

Jobannoncer


A4 Medier

Vesterbrogade 67, 2.th
DK-1620 København V
Tlf. +45 27837130
Email nyhedsdesk@a4medier.dk

CVR 31470021

Ansvarshavende redaktør

Kristian Madsen


Du modtager denne mail, da du er tilmeldt et af A4 Mediers nyhedsbreve.
Hvis du ønsker at afmelde, klik på "Afmeld nyhedsbrev".

Afmeld nyhedsbrevet