Beste vrijheidsstrijder,

Wederom bedankt voor de mooie reacties op de show van gisteren. Als je hem nog niet gezien hebt kun je het hier bekijken.

We weten dat we te maken hebben met krachten en machten die goed georganiseerd zijn. Machten en krachten die heel veel voor elkaar kunnen krijgen. En al veel voor elkaar hebben gekregen. Het zijn anti-mensheid- en anti-menselijkheidskrachten.

Ik heb het hier natuurlijk over de WEF's van deze wereld, de CFR, De Rockefeller Foundation, de mensen die daadwerkelijk eigenaar zijn van banken. Ze zijn al decennia lang bezig met een doel: de mensheid weer tot slaaf maken. Dit is een hele angstige gedachte en als je doorhebt dat het zo werkt, zie je gewoon in real-time langzaam werkelijkheid worden wat hun doel is en de wereld die zij voor ogen hebben.

Maar een grote fout is om te denken dat het ze sowieso gaat lukken. Dat ze te groot zijn om te falen. Dat deze mensen zo oppermachtig zijn dat het ze gaat lukken. En dat wij geen kans hebben. De realiteit is dat het tegenovergestelde waar is. Zij zijn met een heel klein groepje mensen. En wij zijn met miljarden. Het is bluf. Nou doen ze dat heel slim en natuurlijk hebben ze de media in handen, waardoor het manipuleren van de perceptie makkelijk voor hen te doen is.

Maar met Covid hebben ze een grote fout gemaakt. Te veel mensen prikken nu door hun leugens heen. En ze maken grote fouten op dit moment. Een goed voorbeeld van iets dat niet is gelukt is Sigrid Kaag. Sigrid Kaag is geen Nederlandse vrouw. Ze woont al jaren in Israël. Ze werkt alleen maar voor grote internationale organisaties als de VN. Ze heeft daadwerkelijk niks met Nederland. Maar deze griezels hebben haar in Nederland neergezet om premier te worden.

Alles hebben ze goed uitgedacht. Alle poppetjes hebben ze geprobeerd op de juiste plek neer te zetten om dit voor elkaar te krijgen. Het plan was: Rutte zou aftreden en Kaag zou het overnemen.

Hetzelfde plan hadden ze voor Kamala Harris in Amerika. Joe Biden zou langzaam eruit gefietst worden vanwege gezondheidsredenen en Harris zou op die plek komen. Maar waarom is dat niet gelukt?

Als ik het heb over die muur van menselijk bewustzijn is dit een voorbeeld van dat ze dat niet kunnen doorbreken als die muur sterk genoeg is. Mensen trappen er niet meer in. Mensen zagen dat Sigrid Kaag niet is wie ze voorgespiegeld krijgen. Mensen hadden een hekel aan haar. Datzelfde geldt voor Kamala Harris in Amerika.

Dus het terugtreden nu van Kaag uit de politiek geeft aan dat deze mensen fouten maken en falen, zolang wij maar die sterke menselijke muur van bewustzijn opbouwen en dat is waar mijn optimisme altijd vandaan komt.

Ik zie 'm sterker en sterker worden. Ze gaan niet krijgen wat ze willen. Een gechipte samenleving, een nieuwe slavernij. Want wij worden met de dag sterker en sterker. Het feit dat Sigrid Kaag nu afgevoerd wordt is dankzij mensen zoals jij.

Je bent sterk en je hebt het laten weten. Het is iets bijna ongrijpbaars, maar het is waar: deze muur kunnen ze niet doorheen.

En nou hebben we nog een lange weg te gaan en veel werk te verrichten. Maar één ding stopt niet meer en dat is dat we het zien.

Gefeliciteerd! Iedere kleine overwinning moet worden gevierd. Maar we zijn pas net begonnen. En ik hou niet op met mijn werk en dat kan ik doen dankzij jullie donaties. Dank jullie wel.

Ik ben zo dankbaar en ik zie echt dat deze mensen te verslaan zijn. We will win this in the end.

Tot morgen

Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media

Voor de vele nieuwe abonnees op onze 'nieuwsbrief': de voorgaande exclusieve shows kun je bekijken via de volgende links:

UPDATE 21 JUNI
UPDATE 23 JUNI
UPDATE 30 JUNI
UPDATE 5 JULI
UPDATE 8 JULI
UPDATE 12 JULI

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven