Kaartverkoop begint morgen, eerste namen zijn bekend!

2 years ago


Text only:


EERSTE NAMEN BEKEND, KAARTVERKOOP START MORGEN
Diplo, bekend van Major Lazer en zijn monsterhit Lean On, is een goede vriend met Skrillex en sleepte dit jaar maar liefst twee Grammy Awards in de wacht. Dit jaar sluit hij de Mainstage op zondag af. Op zaterdag is de eer aan Afrojack, de Nederlandse dj en producer die onder andere samenwerkte met Beyoncé, Madonna en David Guetta.
Na een fantastische show vorig jaar, moesten we Martin Garrix wel nog een keer uitnodigen. Radiohitmachine Robin Schulz staat op hetzelfde podium, evenals Galantis (live), Gorgon City, Tchami, Lost Frequencies en Sam Feldt. Absolute gangmakers op het podium van Q-dance zijn Wildstylez en Brennan
Heart. In de tent van Spinnin' Sessions staan onder andere Sander van Doorn, VINAI en Firebeatz.
En dan hebben we het nog niet eens over de techno (en alles wat er tussen in zit) gehad. Komt 'ie: Dave Clarke, Seth Troxler, Detroit Love (Carl Craig & Stacey Pullen, Surgeon ft. Lady Starlight (die heeft samengewerkt met the one and only Lady Gaga), Karenn Live, Luke Slater en ROD.
Andere bevestigde acts op dit moment zijn The
Partysquad, Kris Kross Amsterdam, De Jeugd van Tegenwoordig en Ronnie Flex & Lil' Kleine. En dit is pas deel één. Het volledige programma maken we in april bekend!
WIL JE DIT MEEMAKEN?
Zorg dat je morgen (donderdag 31 maart) om 10:00 uur een ticket scoort via tickets.mysteryland.nl.
Goed om te weten: al onze campingtickets verkochten vorig jaar binnen twee uur uit, wees dus op tijd!
Slaap je liever uit in een chill bed voordat je komt feesten, boek dan vanaf morgen een bungalow of één van onze hotelpakketten hierIf you can't read this mailing, click here.
Click here if you want to unsubscribe

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018