Browser versie | Afmelden
Zesdaagse Rotterdam
Zesdaagse Rotterdam nieuwsbrief
Niki Terpstra gestrikt voor Wooning Zesdaagse in Ahoy

Goed nieuws! Ook de komende edities zal Niki Terpstra aan de start verschijnen van de Wooning Zesdaagse van Rotterdam. Wedstrijdleider Michael Zijlaard strikte hem direct voor 3 jaar. Niet eerder werd een renner voor meerdere jaren vastgelegd.


Michael Zijlaard: "Hij behoort tot de absolute top en is de ideale combinatie van baan- en wegwielrenner. Hij gaat de strijd aan tegen de beste baanrenners van de wereld, doet mee om de prijzen en laat telkens zien daarmee in goede vorm uit de winter te kunnen komen. Hij is voor ons het toonbeeld van de strijd die we op de baan willen zien. Dat hij de komende drie jaar bij ons rijdt, vervult ons met veel trots en verwachting."

Voor Terpstra is dit de 11e keer dat hij in Ahoy rijdt. De volgende Wooning Zesdaagse vindt plaats van 3 t/m 8 januari 2019.

Lees meer
Kaartverkoop van start
Vuurwerk op de baan

Kaarten voor de Wooning Zesdaagse 2019 zijn nu verkrijgbaar via Ticketmaster en de Kassa van Ahoy. Koop snel uw tribunetickets voor de beste plaatsen op de dag van uw voorkeur of een passe partout voor alle dagen. Voor de zondag zijn er ook weer familiekaarten te reserveren.

 

Zes dagen felle wielerstrijd in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Absolute topsport. Gezellige ambiance. Een goed begin van het sportieve jaar. In 2018 werd de Wooning Zesdaagse gewonnen door het fabuleuze Vlaamse koppel De Ketele - De Pauw. 

 

Bekijk alle ticketinfo
Bekijk terugblik 2018
Als VIP naar Ahoy
Win kaarten finaleavond

Ook dit jaar is het voor iedereen mogelijk om via Ticketmaster VIP Bar-kaarten aan te schaffen en de Wooning Zesdaagse te beleven vanaf het middenterrein waar ook het rennerskwartier is. Maar er zijn nog meer mogelijkheden om erbij te zijn. Proost er bijvoorbeeld met uw zakelijke relaties op het nieuwe jaar.

 

Ben je een die-hard wielerfan of gewoon liefhebber, laat je interesse in de Wooning Zesdaagse van Rotterdam zien door je aan te melden op het Facebook evenement. Dan maak je daarmee alvast kans op 2x 2 tickets voor de finale-avond. Op de eerste rustdag in de Tour de France maken we de winnaars bekend.

 

Bekijk de brochure
Meld je aan
Direct kaarten bestellen bij Ticketmaster.nl
Zesdaagse Rotterdam Wooning Rotterdam Ahoy
Zesdaagse RotterdamZesdaagse RotterdamZesdaagse RotterdamZesdaagse RotterdamZesdaagse Rotterdam
copyright Rotterdam Ahoy - www.ahoy.nl
Newsletter2018-07-06 11:50:01