Nieuwsbrief van 17-10-19 6:45:10
Online bekijken

Montagevriendelijk kabelgootsysteem

Nieuwe P31+ kabelgoot kent alleen maar PLUSpunten

Het innovatieve P31+ kabelgootsysteem heeft diverse pluspunten waardoor de kabelgoten voortaan nog sneller en makkelijker geïnstalleerd kunnen worden. Goed nieuws: het nieuwe systeem is uitwisselbaar met de bestaande P31.

Magnum Tube is 'made in Holland'

De MAGNUM Tube vloerverwarmingsbuis is gemaakt van een PE-RT type I (Polyethylene Raised Temperature). Daardoor is deze sterke, flexibele buis ook geschikt voor hoge temperaturen. De buis is superieur als het om spanningsbreuk en weerstand tegen hydrostatische druk gaat. Vernetting (crosslinking) is niet nodig en dit maakt de MAGNUM Tube recyclebaar. Deze PE-RT Type I is optimaal gestabiliseerd tegen veroudering, zodat de MAGNUM Tube minimaal 50 jaar meegaat (onder normale gebruikscondities).

Eurovent label voor Easyflex luchtkanalen Renson

De kunststof Easyflex luchtkanalen van Renson kregen recent het ‘Eurovent’ label toegekend. Dat ze daarmee de enige semi-flexibele kanalen zijn die dit Europese kwaliteitslabel mogen dragen heeft Easyflex te danken aan zijn luchtdichtheidsklasse D. Het onderstreept nog eens de kwaliteit en duurzaamheid van de ventilatiekanalen die dankzij hun platovalen vorm ideaal zijn om plaatsbesparend in te werken in een (hellings)chape of vals plafond en compatibel zijn met elk type ventilatiesysteem.

Gerenoveerd Rijksmonument krijgt balansventilatie van Duco

In hartje Deventer staat het voormalige Sallandse bankkantoor. Dit historisch pand is door interieurarchitect Carlos van Dijk en zijn vrouw omgetoverd tot een waar pareltje. De kale zolderruimte werd omgebouwd tot een luxueus future proof appartement mét aandacht voor een gezond binnenklimaat d.m.v. het ventilatiesysteem DucoBox Energy in combinatie met doorgedreven isolatie.

Circuit Zandvoort kiest voor IDIS VMS

De Formule 1 Grand Prix keert in 2020 terug naar het Circuit in Zandvoort! Naast de benodigde aanpassingen van de baan en uitbreiding van de paddock zijn ook verbeteringen op het gebied van CCTV noodzakelijk. Hoe IDIS aan deze en alle andere complexe wensen tegemoet komt met behulp van IDIS VMS, leest u hier...

Wat zijn de praktijkprestaties van warmtepompsystemen?

RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, RVO.nl) is gestart met een warmtepomp-monitoringstraject waarmee men de daadwerkelijk behaalde prestaties van warmtepompen in de praktijk wil vaststellen. Huishoudens die gebruik hebben gemaakt van de ISDE subsidie én die een slimme meter hebben, kunnen zich aanmelden.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.