Kaliningrad weer goed bereikbaar

2 years ago


Text only:

Nieuwsbrief Russia Travel / BRIC Travel – 7 juni 2017

Kaliningrad weer goed bereikbaar


De laatste jaren was Kaliningrad, de hoofdstad van de gelijknamige Russische enclave, alleen met een fikse omweg per vliegtuig te bereiken. Per 19 juni komt daar gelukkig verandering in. Vanaf die datum biedt de Poolse luchtvaartmaatschappij LOT namelijk vijf keer per week (niet op dinsdag en zaterdag) een goede overstapverbinding via Warschau aan.
Meer weten over prijzen en vluchttijden? Neem dan contact met ons op.

Kom op tijd naar Schiphol


Vliegt u binnenkort vanaf Schiphol? Zorg er dan voor dat u minimaal drie uur voor vertrek op de luchthaven aanwezig bent. Door de enorme drukte zijn de wachtrijen voor de veiligheids- en paspoortcontrole momenteel zo lang dat laatkomers een aanzienlijke kans maken hun vlucht te missen.
Hoewel Schiphol er alles aan doet om het ongemak te beperken – bijvoorbeeld met de inzet van extra personeel en de opening onlangs van een tijdelijke terminal – zullen de problemen niet op korte termijn zijn opgelost. Als uw tijd kostbaar is, kunt u een abonnement op de diensten van Privium overwegen. Hiermee omzeilt u de rijen en bent u veel sneller bij uw gate.
 

Hotel Belgrad in Moskou na renovatie heropend


Het 23 verdiepingen tellende hotel Belgrad is gerenoveerd en heropend. In 1980 werd het hotel opgeleverd om gasten te herbergen die op de Olympische Spelen van dat jaar af kwamen. De afgelopen jaren was het gebouw behoorlijk in verval geraakt en nodig toe aan een opknapbeurt – en die kwam er. U heeft nu keus uit één van de 474 kamers.
 
Met de geweldige ligging (aan de voet van het oude Arbat) heeft u nu een betaalbaar alternatief voor uw (zakelijke) verblijf in Moskou. 
Raadpleeg ons voor prijzen en beschikbaarheid

Meer keuze voor uw reis naar Georgië


De Georgische hoofdstad Tbilisi is al geruime tijd rechtstreeks vanaf Schiphol bereikbaar. Sinds vandaag vliegt u echter ook relatief snel naar de tweede stad van Georgië: Kutaisi. S7 Airlines bedient deze bestemming voortaan tweemaal per week vanuit Moskou.
Wilt u pas in het najaar op zakenreis naar Georgië? Dan is de nieuwe rechtstreekse lijndienst naar Kutaisi die Wizz Air met ingang van september – ook tweemaal per week – vanaf luchthaven Dortmund verzorgt, ongetwijfeld een aantrekkelijke optie.
Wij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden. Bel of mail ons gerust.

En de winnaar is...


Mathe' van der Velden!
Hij krijgt het gesigneerde exemplaar van Edwin Trommelens nieuwste boek, Het Rijk van de BAM, waaraan we in onze vorige nieuwsbrief aandacht besteedden.
Gefeliciteerd Mathe', het boek is naar je onderweg!
Russia Travel

BRIC Travel


Facebook
Russia Travel
BRIC Travel
Twitter
Deze informatie wordt u aangeboden door Russia Travel, onderdeel van de BRIC Travel groep. Uw reisgenoot voor, tijdens en na uw reis!
Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief? Stuur een berichtje naar: afmelden@russiatravel.nl
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Russia Travel / BRIC Travel · Kabelweg 21 · Amsterdam, 1014 BA · Netherlands

Russiatravel.nl

Categories: Abroad Holidays
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019