Manfrotto Advanced2 Travel Backpack M, deze aanbieding is geldig t/m 2 oktober 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
Kamera Klapper: Al je apparatuur bij de hand
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌&nbsSMOOp;‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 

AL JE APPARATUUR
BIJ DE HAND

 
De Manfrotto Advanced2 Travel Backpack M is een veelzijdige rugzak waar een camerabody met drie tot vier extra lenzen in past. De tas is verdeeld in twee delen, het onderste gedeelte is makkelijk toegankelijk via de zijkant. Verwijderbare, losse verdelers houden je apparatuur goed op z’n plek. Het waterafstotende materiaal beschermt tegen de regen, voor echt bar en boos weer wordt een regenhoes meegeleverd.
 
 
 
 
 
 
 

MEER TASSEN?

 
Op zoek naar een andere tas? Speciaal voor jou hebben wij nog een aantal deals geselecteerd. Profiteer dit weekend van de volgende deals!
 
 
 
 
 
 
 

ELKE WEEK
DE BESTE AANBIEDINGEN

 
Op zoek naar meer deals om jouw video's naar het volgende niveau te tillen? Speciaal voor jou hebben we dit weekend een aantal aanbiedingen geselecteerd!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
'
 
 

DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS

 
  • Kamera Express
    Altijd de scherpste prijzen
  • Kamera Express
    Klantwaardering 9.1
  • Kamera Express
    13 winkels in Nederland en 9 in België
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

 
VALUE   VALUE   VALUE
 
 
 
Kamera Express
 
VALUE   VALUE   VALUE
 
 
© Kamera Express 2022