Litra Torch 2.0 Video Conference Bundle, deze aanbieding is geldig t/m 21 augustus 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
Kamera Klapper: Altijd goed in beeld
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌&nbsSMOOp;‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 

ALTIJD GOED
IN BEELD

 
Steel de show tijdens online conferenties en vergaderingen met de Litra Torch 2.0 Video Conference Bundle! Met deze bundel ben je altijd goed belicht in beeld dankzij een compact foto- en videolampje en verschillende bevestigingsmogelijkheden. Het LED lampje is aanpasbaar in helderheid, de meegeleverde diffusers maken het licht mooi zacht. Met het tafelstatief pas je de hoogte en hoek van het licht makkelijk aan. Het zuignapstatief bevestigt het LED lampje eenvoudig aan elke schone en gladde ondergrond, ideaal voor aan je laptop, desktop of tablet.
 
 
 
 
 
 
 

MEER VOOR VIDEO BELLEN?

 
Op zoek naar nog meer deals om jouw videocalls beter te maken? Speciaal voor jou hebben we dit weekend een aantal aanbiedingen geselecteerd!
 
 
 
 
 
 
 

ELKE WEEK
DE BESTE AANBIEDINGEN

 
Iedere week hebben wij de beste aanbiedingen voor jou opgesteld. Op deze pagina vind jij de beste deals voor camera's, video, objectieven, accessoires en meer. Bekijk onze top hieronder, of bekijk alle deals op de pagina.
 
 
 
 
'
 
 

DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS

 
  • Kamera Express
    Altijd de scherpste prijzen
  • Kamera Express
    Klantwaardering 9.1
  • Kamera Express
    13 winkels in Nederland en 9 in België
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

 
VALUE   VALUE   VALUE
 
© Kamera Express 2022