Maak jouw herinneringen tastbaar, aanbieding geldig t/m 6 september 2020. Op = op.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Kamera Klapper: Analoge fotografie in een modern jasje
Niet goed leesbaar? Bekijk de webversie.
logo
Analoge fotografie in een modern jasje
Polaroid Originals OneStep 2 VF
Met de Polaroid Originals OneStep 2 VF maak je jouw herinneringen tastbaar. Deze analoge instant camera is ontwikkeld om de leukste momenten direct vast te leggen en met anderen te kunnen delen. De camera is gebaseerd op de originele Polaroid OneStep camera uit 1977 en is voorzien van de modernste functies, zodat jouw foto’s altijd van hoge kwaliteit zijn. De camera is verkrijgbaar in 2 kleuren: wit en rood.
  • Analoge instant camera
  • Brandpuntsafstand van 106mm
  • Zelfontspanner
  • Lens is voorzien van coating om vervorming tegen te gaan
  • Krachtige flitser voor gebruik in donkere ruimtes
  • Oplaadbare batterij gaat tot wel 60 dagen mee
  • Film type: I-type en 600
* Deze actie is geldig tot en met 6 september 2020 zolang de voorraad strekt.
 
 
Bekijk onze review
 
Hoe werkt het precies?
De Polaroid Originals OneStep 2 VF is een analoge instant camera in een retro jasje. Je profiteert dus van moderne technologieën zonder af te doen aan nostalgische look & feel. De camera beschikt over een hoge kwaliteit lens en een krachtige flitser om in elke situatie de mooiste foto's te kunnen maken. De zeer krachtige oplaadbare accu zorgt ervoor dat je de camera lange tijd onafgebroken kunt gebruiken.

Op een volle accu gaat de Polaroid Originals OneStep 2 VF namelijk tot wel 60 dagen mee! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld op reis gaat. De lange externe zoeker zorgt er bovendien voor dat het kaderen van je foto's nog makkelijker wordt dan voorheen. De camera is gemakkelijk in gebruik, zodat jij je kunt focussen op het vastleggen van het moment.
Instant print
De Polaroid Originals OneStep 2 VF drukt de foto na één druk op de knop af. Zo kun je direct genieten van de momenten die je hebt vastgelegd. Deze instant camera van Polaroid is te combineren met diverse soorten fotofilms (600 en I-type). Dit maakt het mogelijk om jouw foto’s zowel in kleur als zwart-wit te vereeuwigen.
* Deze actie is geldig tot en met 6 september 2020 zolang de voorraad strekt.
 
Waarom een Polaroid?
Verlengde zoeker
Kadreer je onderwerp gemakkelijk met de verlengde zoeker. Zo kun je nog duidelijker zien hoeveel van je beeld op de afdruk komt te staan.
 
Zelfontspanner
Zorg ervoor dat je als fotograaf niet aan het beeld ontbreekt en gebruik de handige zelfontspanner voor het maken van selfies en groepsfoto’s.
 
Duurzame batterij
Mis nooit een moment dankzij de duurzame accu van de Polaroid Originals OneStep 2 VF. Een volle batterij gaat namelijk tot wel 60 dagen mee. De camera is daarnaast gemakkelijk op te laden via een USB-kabel. Je kunt hem dus zowel thuis als onderweg opladen door je camera bijvoorbeeld met je laptop of tablet te verbinden.
 
Belichtingscompensatie
Wil je je foto wat donkerder of lichter maken? Maak dan gebruik van de schuifknop op de voorzijde van de camera. Hiermee compenseer je de belichting.
 
Krachtige flitser
Wil je foto’s maken in een donkere omgeving? Geen probleem! De krachtige flitser van de Polaroid Originals camera zorgt voor voldoende licht, zodat je niet bang hoeft te zijn voor zwarte prints. Gebruik je liever geen flitser? Dan kun je de no-flash knop ingedrukt houden bij het maken van je foto.
 
 
* Deze actie is geldig tot en met 6 september 2020 zolang de voorraad strekt.
Maak jouw fotografie ervaring compleet
Print je foto’s in kleur met de Polaroid Originals Color Instant Film for 600 of in zwart-wit met de Polaroid Originals B&W Instant Film for 600. Deze film bevat 8 foto's met elk een wit frame. Hierdoor krijgen jouw afdrukken een echte vintage look. De ontwikkeltijd van deze films is gemiddeld 10 minuten. Bekijk ook onze andere verschillende kleuren 600 film.

» Lees meer
 
What's in the box?
Meegeleverd met de Polaroid Originals OneStep 2 VF:
1. Camera
2. USB-kabel
3. Nekriem
4. Handleiding
 
* Deze actie is geldig tot en met 6 september 2020 zolang de voorraad strekt.
 
combideals
  Maak je aankoop compleet  
Combideal korting
Polaroid Photo Box
Bewaar je klassieke foto's
9,95 8,95
Bestel nu
 
Combideal korting
Polaroid Photo Box + Polaroid Originals Color
8 vellen voor kleuren foto's met een wit frame
25,95 21,95
Bestel nu
 



Volg ons:
Kamera Express
info@kamera-express.nl
085 - 88 88 013
E-mailvoorkeuren | Direct uitschrijven | Privacy beleid