Bresser C series verrekijkers, let op, deze aanbiedingen zijn geldig t/m 17 september
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
Kamera Klapper: Ben jij avontuurlijk genoeg voor deze verrekijker?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌&nbsSMOOp;‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
 

PROFITEER VAN ONZE
VERREKIJKERDEALS

 
Ga op pad en haal alles dichterbij met de waterdichte verrekijkers uit de C-serie van Bresser! Deze kijkers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vergrotingen, zo is er altijd eentje die perfect bij je past. De eersteklas BaK- 4 prisma’s hebben een volledige multicoating voor een haarscherp en helder beeld met rijke contrasten.

Let op! Deze aanbiedingen zijn geldig t/m 17 september 2023, OP=OP.
 
 
 
 
 
 
 

Met deze keuzehulp kies je de juiste verrekijker!

 

Je staat op het punt om een verrekijker te kopen, maar waar begin je? Wij helpen je op weg. We hebben de 3 belangrijkste typen verrekijkers voor je op een rijtje gezet en per gebruikssituatie de ideale verrekijker voor je uitgezocht. Zo kies je de verrekijker die het best bij jou past.

 
 
 
 

Dit is wat jij nog niet wist over Zeiss-kijkers!

 

Kijkers zijn vet! Daar zijn we wel achtergekomen na een dagje op pad geweest te zijn met een paar mooie kijkers van Zeiss. Michiel gaat een dagje vogels kijken met Marcel Klootwijk en legt jou tegelijkertijd uit wat kijkers zijn, hoe ze werken en waar je op moet letten als je overweegt er één aan te schaffen.

 
 
 
 
 
 

MEER VERREKIJKERS?

 
Op zoek naar een andere verrekijker? Wij hebben speciaal voor dit weekend de beste deals verzameld. Bekijk onze actiepagina voor het complete aanbod!
 
 
 
 

INTERESSANT
VOOR JOU!

 
 
 
 
 

ELKE WEEK DE BESTE AANBIEDINGEN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS

 
  • Kamera Express
    Altijd de scherpste prijzen
  • Kamera Express
    Klantwaardering 9.1
  • Kamera Express
    13 winkels in Nederland en 9 in België
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

 
VALUE   VALUE   VALUE
 
© Kamera Express 2023
 

 


 
  * Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen, druk- en typefouten voorbehouden.