Let op, deze aanbiedingen zijn geldig t/m 31 juli 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
Kamera Klapper: Ben jij avontuurlijk genoeg voor deze verrekijkers?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 

STEINER WILDLIFE
SAFARI

 
Dichterbij komen? Gebruik een verrekijker! Een verrekijker biedt tal van mogelijkheden om te observeren en lange afstanden te overbruggen. Of je de kijker nu gebruikt in de natuur, tijdens een optreden of voor sportwedstrijden: je gelooft je ogen niet!
 
 
 
 
 

Steiner 8x25 Mini Porro

 

De Steiner Wildlife Safari Ultrasharp 8x25 is een uitstekende watersportkijker in zakformaat. De allround verrekijker levert hoge kwaliteit, gebruiksgemak en stevigheid in een compact ontwerp. Het Steiner Sports-Auto-Focus systeem zorgt automatisch voor een scherp beeld, al vanaf 20 meter. Dankzij het porro prisma, dat je normaal gesproken alleen in grotere kijkers vindt, heeft de verrekijker een hoge lichttransmissie en een beter beeld dan traditionele dakkantprisma’s.

 
 
 
 

Steiner 10x25 Mini Porro

 

De Steiner Wildlife Safari Ultrasharp 10x25 is een compacte porro verrekijker. De zakformaat verrekijker heeft een vergroting van 10 keer en is uitgerust met het Steiner Sports-Auto-Focus systeem, waarmee je al vanaf 20 meter automatisch scherp beeld hebt. Het porro prisma zorgt voor een hoge lichttransmissie en een helder, scherp beeld. Dankzij een rubberen behuizing en ergoflex eyecups geniet je van meer gebruikscomfort.

 
 
 
 
 
 

MEER VERREKIJKERS?

 
Op zoek naar meer verrekijkers? Speciaal voor jou hebben we dit weekend een aantal aanbiedingen geselecteerd. Bekijk onze actiepagina voor het complete aanbod.
 
 
 
 
 
 
 

WERKMODUS UIT
VAKANTIEMODUS AAN

 
Met de beste gear van Kamera Express ga jij gegarandeerd goed uitgerust op vakantie. Wij hebben de scherpste deals alvast voor je ingepakt. Van onze scherpe vakantiedeals kun je nog tot en met 30 juli 2022 profiteren.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LG OLED55C16LA

 
55" (139 cm) 4K met Dolby Vision en Dolby Atmos
 
  • Kamera Express
    TV, series en films kijken in stijl
  • Kamera Express
    Verbluffende game-ervaring zonder lag
  • Kamera Express
    100% kleurechtheid
 
Adviesprijs  1.499,-
Bekijk nu 899,-
 
 

'
 
 
 
 
 

DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS

 
  • Kamera Express
    Altijd de scherpste prijzen
  • Kamera Express
    Klantwaardering 9.1
  • Kamera Express
    13 winkels in Nederland en 9 in België
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

 
VALUE   VALUE   VALUE
 
© Kamera Express 2022