Altijd voorbereid op stap met deze complete filterkit. Aanbieding geldig t/m 24-05-2021. Op = op.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Kamera Klapper: Betere kleuren en contrast en minder spiegeling
Niet goed leesbaar? Bekijk de webversie.
logo
Altijd voorbereid met deze complete filterkit
Betere kleuren en contrast en minder spiegeling
Hoya Digital Filter Kit II
Met deze complete Hoya filterkit heb je voor iedere situatie een geschikte filter. Zo kun je bijvoorbeeld niet alleen de frontlens beschermen, maar ook de mooiste kleuren en contrasten creëren.
  • 1: UV-filter, tegen eventuele kleurzweem en biedt tevens bescherming voor de frontlens
  • 2: Polarisatiefilter, maakt kleuren intenser, verhoogt het contrast in de lucht en vermindert spiegelingen uit bijvoorbeeld glas of wateroppervlakken
  • 3: ND8 (grijs) filter: leg beweging vast en experimenteer met langere sluitertijden
  • Inclusief bijpassende filterpouch
  • Verkrijgbaar voor 13 verschillende filtermaten
  • Hoge kwaliteit optisch glas, voorzien van een anti-reflecterende coating op beide zijden van de filters
* Deze actie is geldig t/m 24-05-2021 zolang de voorraad strekt.
 
 
BEKIJK ONZE REVIEW
Wat doet een UV-filter?
Het bekendste en het meeste gebruikte filter is het UV-filter. Een UV-filter houdt UV-straling tegen. Zo krijg je geen blauwe kleurzweem, iets waar je last van kunt hebben als je bijvoorbeeld hoog in de bergen fotografeert. Daarnaast dient een UV-filter als bescherming van de frontlens van het objectief. Zo voorkom je dat het objectief beschadigt.

Wat doet een polarisatiefilter?
Bij het fotograferen van een glanzend of glimmend onderwerp ontstaat al snel een reflectie van de lichtbron. Een polarisatiefilter filtert dit reflecterende licht, waardoor het veel minder zichtbaar is. Hierdoor is meer detail te zien in de foto en worden wateroppervlaktes doorzichtig. Ook zorgt een polarisatiefilter voor mooiere en sterkere kleuren. Bekend is dat een polarisatiefilter het contrast tussen blauwe luchten en witte wolken versterkt. Daarom wordt het filter ook vaak bij zwart-wit fotografie gebruikt.

Circulair polarisatiefilter
De ideale stand van het circulaire polarisatiefilter kun je eenvoudig bepalen. Kijk door de lens en draai het filter rond. Zo zie je snel het verschil en kun je hem naar je eigen voorkeur instellen.


Wat doet een ND-filter?
Een grijsfilter wordt ook wel ND-filter genoemd en is één van de meest gebruikte filters bij landschapsfotografie. Het effect wat je hiermee kunt bereiken is onmogelijk na te bootsen in Photoshop. Een ND-filter is effen grijs en is gemaakt om de hoeveelheid licht te beperken waardoor je op klaarlichte dag met langere sluitertijden kunt werken. Zo kun je bijvoorbeeld waterpartijen laten bewegen, zodat er dromerige effecten ontstaan. Hoe hoger het ND-getal, hoe donkerder het filter.

Filmen met een laag diafragma
Wist je dat een ND-filter niet alleen ideaal is voor lange sluitertijden, maar ook veel wordt gebruikt om te filmen met een laag diafragmagetal op lichte dagen?


Wat is mijn filtermaat?
De filtermaat van je objectief is te vinden aan de voorkant van de lens. De maat staat vaak aangegeven met een diameterteken Ø, een E of gewoon met de millimeters.
HOYA is al sinds 1941 gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoge kwaliteit optisch glas en heeft zich sindsdien wereldwijd weten te vestigen. HOYA staat bekend om hun hoge kwaliteit glas en coatings. Zo ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit.
 
What's in the box?
Meegeleverd met de Hoya Digital Filter Kit II:
1. UV-filter
2. Circulair polarisatiefilter
3. ND8 (grijs)filter
4. Bijpassende filterpouch
 
* Deze actie is geldig t/m 24-05-2021 zolang de voorraad strekt.
 
combideals
  Maak je aankoop compleet  
Combideal
CARUBA LENSPEN
Houd je apparatuur stof- en vetvrij
9,95 7,-
Bestel nu
 
Combideal
KAMERA EXPRESS FCI LENSDOEK
15x15cm microvezeldoek om jouw apparatuur schoon te houden
16,94 9,05
Bestel nu
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

       
 
Volg ons:
Kamera Express
info@kamera-express.nl
085 - 88 88 013
E-mailvoorkeuren | Direct uitschrijven | Privacy beleid