Studio Mania, profiteer nog tot en met 13 oktober van hoge korting op studio producten
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Kamera Klapper: Complete bi-color continu lichtset voor in de studio of op locatie, deze aanbieding is geldig t/m 11 oktober 2020. Op = op.
Niet goed leesbaar? Bekijk de webversie.
logo
Bi-color continu lichtset
voor in de studio of op locatie
Ledgo E268CII Bi-Color kit
De Ledgo E268CII Bi-color kit is een compacte continu verlichtingsset die niet alleen ideaal is voor portret- en productfotografie, maar ook voor het maken van video’s. Deze complete lichtset bestaat onder andere uit twee bi-color ledlampen, twee statieven en een handige tas. De lampen zijn licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk is om de lampen met je mee te nemen naar de set. De ledlampen in deze kit hebben een traploos instelbare helderheid en een regelbare kleurtemperatuur van 3200 tot 5600K. Dit helpt je de belichting eenvoudig en subtiel aan te passen aan smaak, andere verlichting of het omgevingslicht.
  • Hoge kleurechtheid met een CRI van 95
  • Te gebruiken voor zowel foto’s als video’s
  • Bi-color kleurtemperatuur van 3200-5600K
  • Traploos instelbare helderheid van 0 tot 100%
  • Hoge lichtopbrengst van 2165 lumen per paneel
  • De led panelen hebben elk 268 leds
  • Licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren
* Deze actie is geldig t/m 11-10-2020 zolang de voorraad strekt. Dit product is uitgesloten van studiomania korting.
 
 
Bekijk onze review
 
Hoe werkt het precies?
Voordelen van continulicht
Het voordeel van continulicht is dat je meteen ziet wat het licht doet met de foto. Dit maakt het een toegankelijke keuze om te gebruiken voor bijvoorbeeld portretfotografie. Mocht het beeld niet naar wens zijn, kun je meteen het licht aanpassen of verplaatsen. Dit geeft dus sneller het gewenste resultaat. Waarom? De richting van het licht kan je niet met nabewerking oplossen.

Daarnaast hoef je in tegenstelling tot het werken met flitslicht niet te wachten tot de flitser geladen is en in één keer doorschieten. Bovendien schrikt je onderwerp niet van het flitslicht, wat ideaal is voor bijvoorbeeld newborn- en dierenfotografie.
Makkelijk in gebruik
De E268CII led panelen hebben een goed geventileerde behuizing die de warmte van de lamp goed afvoert. Omdat deze lampen met zowel netspanningsadapters als twee Sony NP-F-serie lithium-ion accu's werken, ben je veel flexibeler in waar, wanneer en hoe je fotografeert. Er worden twee handgrepen meegeleverd, zodat je ook vanuit de hand kunt belichten. Zo krijg je de meest creatieve resultaten die je met een statief niet kunt bereiken.
* Deze actie is geldig t/m 11-10-2020 zolang de voorraad strekt. Dit product is uitgesloten van studiomania korting.
 
BI-COLOR FUNCTIE
  Altijd de perfecte kleurtemperatuur  
Het voordeel van een Bi-Color functie is dat je, zonder kleurenfilters te gebruiken de kleurtemperatuur van de lamp naar eigen wens aan kunt passen. Dit komt door het ledpaneel dat voorzien is van verschillende kleurtemperaturen led's welke afzonderlijk van elkaar aan- en uitgezet kunnen worden. De kleurtemperatuur van deze LedGo lamp is in te stellen tussen de 3200 en 5600 Kelvin.
HOOG CRI-GETAL VAN >95
Het CRI-getal van een lichtbron geeft aan in hoeverre de lichtbron in staat is de ware kleuren van het object te tonen. Hoe hoger het CRI-getal, hoe beter de kleurechtheid. Met een maximum getal van 100, zit het met dit ledpaneel van >95 CRI dus wel goed.
 
What is in the box?
Standaard meegeleverd met de Ledgo E268CII Bi-Color kit:
1. 2x Ledgo E268CII
2. 2x Ledgo statief
3. 2x handgrepen
4. 2x Voedingsadapter
5. 2x AC-adapter
6. Ledgo E268C case
 
* Deze actie is geldig t/m 11-10-2020 zolang de voorraad strekt.
 
COMBIDEALS
  Maak je aankoop compleet  
JUPIO NP-F970 DUBBEL KIT
Dubbel kit met accu's voor deze lichtset
119,98 109,98
Bestel nu
 
NP-F970 DUBBEL KIT + LEDGO E268C EGG GRID
Krijg meer controle over de richting van jouw licht
139,93 124,93
Bestel nu
 
 
Op zoek naar andere studio apparatuur?
Tot en met 13 oktober kun je ook nog van hoge kortingen profiteren op studio apparatuur tijdens onze Studio Mania. Op grote merken als Jinbei, Bresser, Nanlite, Caruba en LedGo kun je tijdelijk nog gebruik maken van kortingen tot wel 25%!

BEKIJK ACTIE
Volg ons:
Kamera Express
info@kamera-express.nl
085 - 88 88 013
E-mailvoorkeuren | Direct uitschrijven | Privacy beleid