Binnen 5 minuten een perfect afgesteld beeldscherm, let op, deze aanbieding is geldig t/m 3 juli
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
Kamera Klapper: Datacolor SpyderX Pro OUTLET
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 

DATACOLOR SPYDERX PRO OUTLET

 
De SpyderX PRO is ontworpen voor creatieve professionals die op zoek zijn naar een precieze, kleurechte workflow. Met dit apparaatje stel je in no-time de kleuren, de helderheid en het contrast van je beeldscherm goed af. Een geavanceerde monitorkalibratie maakt weergaves natuurgetrouw, zo weet je zeker dat je beelden er goed uitzien wanneer je ze afdrukt of deelt met anderen.
 
 
 
 
 
 

WERKMODUS UIT
VAKANTIEMODUS AAN

 
Met de beste gear van Kamera Express ga jij gegarandeerd goed uitgerust op vakantie. Wij hebben de scherpste deals alvast voor je ingepakt. Van onze scherpe vakantiedeals kun je nog tot en met 30 juli 2022 profiteren.
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MEER VOOR NABEWERKING?

 
Nog meer nodig voor de nabewerking? Speciaal voor jou hebben we dit weekend een aantal aanbiedingen geselecteerd. Bekijk onze actiepagina voor het complete aanbod.
 
 
 
 
 

DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS

 
  • Kamera Express
    Altijd de scherpste prijzen
  • Kamera Express
    Klantwaardering 9.1
  • Kamera Express
    13 winkels in Nederland en 9 in België
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

 
VALUE   VALUE   VALUE
 
© Kamera Express 2022