Digitek Magnetic Professional Flash Kit – 6-delig, let op, deze aanbieding is geldig t/m 12 september, Op = op
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Kamera Klapper: Easy to go, altijd het licht onder controle
Niet goed leesbaar? Bekijk de webversie
logo
Easy to go: altijd het licht onder controle
Digitek Magnetic Professional Flash Kit – 6-delig
Zoek jij optimale controle over het licht in alle situaties? Dan is dit innovatieve systeem voor reportageflitsers voor jou. Deze zeer complete kit van Digitek bestaat uit verschillende lichtvormers waarmee je in elke situatie het licht naar jouw hand zet. Extra handig aan dit systeem is de magnetische bevestiging. Hierdoor klik je de lichtvormers heel makkelijk vast, waardoor je snel aan de slag kunt!
  • Reportageflitsersysteem met een magnetische basis
  • Universeel ontwerp: geschikt voor bijna alle reportageflitsers
  • Complete kit met 6 verschillende onderdelen: in iedere situatie de juiste accessoire
  • Onverwoestbaar siliconenrubber
* Deze actie is geldig t/m 12-09-2021 zolang de voorraad strekt.
 
De onderdelen in het kort
Grip: dit is de magnetische basis van het systeem. Hierop plaats je de lichtvormers/accessoires.
Sphere: geeft een zacht effect aan het flitslicht en zorgt er voor dat het licht mooier verspreid wordt.
Bounce: met de bounce richt je eenvoudig je licht en creëer je net als de sphere een mooi gespreid licht.
Gelhouder + kleurengels: geef je flitslicht een kleur naar keuze. Deze feature is super tof bij bijvoorbeeld het off-camera flitsen.
Grid: creëer een vignettering/spotlight-effect met dit 40 graden grid. Dit grid heeft evenals de gelhouder een stapelbaar ontwerp.
Bekijk onze review
 
Wat zijn de effecten?
Magnetische grip
De grip is de magnetische basis die je om de kop van de reportageflitser plaatst. Zonder de grip kunnen de andere Flashbot accessoires niet worden gebruikt. De twee magneten zijn onzichtbaar en hebben géén invloed op je apparatuur.

Supersnel wisselen
Als de grip eenmaal bevestigd is, hoef je alleen maar de desgewenste accessoire er dicht bij te houden en hij klikt er automatisch aan vast. De sterke magneten zorgen er voor dat de lichtvormers goed blijven zitten, maar er wel weer heel eenvoudig af te halen zijn. Zo is wisselen van lichtvormer voortaan een makkie!
Zacht licht met de sphere
Plaats deze lichtvormer op de Grip voor een mooi zacht flitslicht. Naast het zachte effect, verspreidt de Sphere ook effectiever het licht waardoor je de output van je flitser minder hoog hoeft te zetten én je dus langer met je batterij doet! Zijn zachte licht maakt deze lichtvormer ideaal voor portretten.
De bounce: richt je licht
Ook de Bounce zorgt voor een mooie verspreiding van het flitslicht. Zijn ontwerp zorgt ervoor dat je eenvoudig het licht de gewenste richting op kunt sturen. De Bounce heeft in tegenstelling tot de andere lichtvormers niet twee, maar vier magneten. Zo is hij op verschillende manieren op de Grip te bevestigen.
Spotlight-effecten met het grid
Het grid wordt, net als de andere lichtvormers, op de magneten van de Grip geplaatst. Het grid heeft een 40-graden honinggraat ontwerp en geeft je beeld het vignettering-effect. Het platte ontwerp zorgt ervoor dat hij stapelbaar is en te combineren is met de andere Flashbot accessoires uit de kit.
Gelfilterhouder én 8 kleurengels
Bij deze Professional Flash kit ontvang je naast alle andere lichtvormers ook een gelfilterhouder én acht bijpassende kleurengels. Deze zijn eenvoudig in de houder te klikken en zijn gemaakt van polycarbonaat. Tip: gebruik deze filters wanneer je met je reportageflitser off-camera flitst. Zo kan je bijvoorbeeld de achtergrond van je beeld een andere kleur geven en andere toffe effecten creëren. Kleuren die meegeleverd worden zijn geel, oranje, rood, paars, magenta, blauw, groen en blauwgroen.
* Deze actie is geldig t/m 12-09-2021 zolang de voorraad strekt.
 
What's in the box?
Inhoud van de verpakking:
1. Bounce
2. Sphere
3. Grip
4. Grid
5. Gelhouder
6. 8 kleurengels
 
* Deze actie is geldig t/m 12-09-2021 zolang de voorraad strekt
 

Wat vond je van deze e-mail?

       
 
Volg ons:
Kamera Express
info@kamera-express.nl
085 - 88 88 013
E-mailvoorkeuren | Direct uitschrijven | Privacy beleid