Een veelzijdig statief met balhoofd, Sirui T-005SB Ultralight + B-00B balhoofd blauw, deze aanbieding is geldig t/m 25 oktober 2020. Op = op.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Kamera Klapper: Het perfecte allround statief
Niet goed leesbaar? Bekijk de webversie.
logo
Het perfecte allround statief
Een veelzijdig statief met balhoofd
Sirui T-005SB Ultralight + B-00B balhoofd blauw
De Sirui T-005SB Ultralight is een licht en compact, maar stevig statief. In combinatie met het Sirui B-00B balhoofd kun je gemakkelijk de mooiste beelden schieten, ideaal voor de foto- of videograaf die graag flexibel is. Het gemak zit niet alleen in het gewicht, maar ook in de uitschuifbare poten die je eenvoudig vergrendelt met handige twist locks. Omdat elke poot afzonderlijk af te stellen is, kun je ook op oneven terreinen maximale stabiliteit bereiken. De verwijderbare middenkolom maakt het mogelijk om het balhoofd direct op de spin te bevestigen en laag bij de grond te gebruiken. Ideaal voor macrofotografie. Het B-00B balhoofd maakt de T-005SB nog veelzijdiger. Hiermee maak je soepel panoramafoto’s met de 360 graden panning functie. Het balhoofd is eenvoudig vast te zetten met behulp een vergrendelingshendel.
  • Aluminium/magnesium statief, aluminium balhoofd
  • Draagvermogen van 5 kilo
  • Hoogte zonder middenkolom is 10,5 – 95cm, hoogte met middenkolom is 30,5 – 130cm
  • Vijf secties met draaivergrendeling
  • Omkeerbare 1/4" en 3/8" aansluiting
  • Compact met poten die 180 graden omhoog kunnen klappen
  • Arca-Swiss compatibel
* Deze actie is geldig t/m 25-10-2020 zolang de voorraad strekt.
 
 
Bekijk onze review
 
Een stabiele partner
Wanneer maak je gebruik van een statief?

Een statief is een must have voor iedere video- en fotograaf en kun je voor vele verschillende doeleinden gebruiken. Een statief bied je bijvoorbeeld verlichting bij zware apparatuur, maar wordt ook veel gebruikt als je beelden wilt schieten in slechtere lichtomstandigheden. Hieronder zetten we 5 redenen om een statief aan te schaffen voor je op een rij.
Stabiliteit
Een statief geeft je stabiliteit bij het filmen en/of fotograferen. Hierdoor heb je nooit meer last van beweging en zijn jouw beelden haarscherp.
 
Compositie
Werken met een statief betekent dat je meer tijd moet nemen om een opname te maken. Hierdoor kun je nauwkeurig de compositie bepalen en heb je meer tijd om het beeld samen te stellen. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld landschapsfotografie.
 
Sluitertijden
Met een statief kun je spelen en experimenteren met lange sluitertijden, denk aan bijvoorbeeld time-lapse video- en fotografie.
 
Video
Voor vlogs en video’s kan het handig zijn om een statief te gebruiken. Zo heb je zelf je handen vrij. Met een lichtgewicht statief kun je gemakkelijk video’s en vlogs op locatie maken.
 
Standpunten
Een statief geeft je de mogelijkheid om op verschillende standpunten te filmen of te fotograferen. Zo kun je een statief gebruiken die net een hoger standpunt kan innemen of juist het tegenovergesteld bij bijvoorbeeld macrofotografie.
 
 
* Deze actie is geldig t/m 25-10-2020 zolang de voorraad strekt.
Arca-Swiss compatible

Arca-Swiss compatibel, wat betekent dat eigenlijk? Met Arca-Swiss compatible statiefkoppen is er een einde gekomen aan de ontelbare hoeveelheid snelkoppelingsplaten die er is voor verschillende merken. Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van de universele en uitwisselbare Arca-Swiss aansluiting om camera’s te bevestigen op een balhoofd of andersoortige kop van verschillende merken. Heel handig dus als je het snelkoppelingsplaatje aan de camera wil laten zitten en snel wilt wisselen van bijvoorbeeld statief naar monopod.
* Deze actie is geldig t/m 25-10-2020 zolang de voorraad strekt.
 
What is in the box?
Standaard meegeleverd met de Sirui T-005SB:
1. Sirui T-005SB aluminium statief
2. Sirui B-00B balhoofd
3. Sirui TY-C10 snelkoppelingsplaat
4. Draagtas
 
* Deze actie is geldig t/m 25-10-2020 zolang de voorraad strekt.
 
COMBIDEALS
  Maak je aankoop compleet  
Combideal korting
Caruba Statiefnet L Rood
Ideale oplossing voor kleine spullen of apparatuur
14,36 11,86
Bestel nu
 
Combideal korting
Statiefnet + MANFROTTO MSTRAP-2 HANDLE STRAP
Handige draagriem voor statieven
24,36 17,87
Bestel nu
 
Volg ons:
Kamera Express
info@kamera-express.nl
085 - 88 88 013
E-mailvoorkeuren | Direct uitschrijven | Privacy beleid