Voor als je even zonder zit, deze aanbieding is geldig t/m 28 februari 2021. Op = op.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Kamera Klapper: Hyper 100Wh battery pack
Niet goed leesbaar? Bekijk de webversie.
logo
Voor als je even zonder zit
Hyper 100Wh battery pack
Daar sta je dan, in de middle of nowhere. Batterij leeg en geen stopcontact in de buurt. De Hyper 100Wh battery pack biedt uitkomst. Met een capaciteit van 27.000mAh en een maximaal vermogen van 130W brengt deze powerbank al jouw apparaten weer tot leven – of dat nu je telefoon, laptop of camera is.
  • Met 27.000mAh genoeg capaciteit om apparaten meerdere keren op te laden
  • Laden via twee USB-C-poorten en een Quick Charge USB-A-poort
  • Powerbank zelf in slechts één uur op te laden
  • Overstroom-, spanning-, temperatuur- en kortsluitbeveiliging
  • Mag mee aan boord van een vliegtuig
  • Verkrijgbaar in twee kleuren: zilver en spacegrijs
* Deze actie is geldig t/m 28-02-2021 zolang de voorraad strekt.
 
 
Bekijk onze review
 
Laad al jouw apparaten op
De Hyper 100Wh heeft genoeg energie in huis om al jouw apparaten te voorzien van stroom. Afhankelijk van het apparaat soms wel meerdere keren. Voor een indicatie kijk je simpelweg naar de capaciteit van jouw accu of apparaat. Een paar voorbeelden:
Let op: Helaas is de rekensom niet zo simpel als hij lijkt. Je moet er namelijk rekening mee houden dat een deel van de capaciteit van de powerbank bij het opladen van apparaten opgaat aan andere processen. Dit komt met name doordat de spanning (volt) omgevormd moet worden. Een kleiner gedeelte wordt gebruikt voor het laden zelf en gaat verloren als hitte. Als richtlijn kan je aanhouden dat ongeveer twee derde van de capaciteit rechtstreeks naar jouw apparaten gaat. Nog altijd ruim genoeg dus om meerdere keren GoPro of telefoon op te laden.
* Deze actie is geldig t/m 28-02-2021 zolang de voorraad strekt.
 
Meer dan genoeg vermogen
Niet alleen de capaciteit is hoog; ook op het gebied van vermogen kom je niks te kort. De Hyper 100Wh beschikt over twee USB-C-poorten en één USB-A-poort. De USB-C-poorten leveren maximaal respectievelijk 100W en 60W, genoeg om tablets of laptops te voorzien van stroom. De USB-A-poort heeft een outputvermogen van 18W en ondersteunt Qualcomm Quick Charge 3.0. Daarmee is deze poort uitermate geschikt voor het snelladen van jouw telefoon. Je laadt tot drie apparaten tegelijk op met een maximale output van 130W. Dit is het vermogen dat de powerbank op zijn hoogst kan leveren aan meerdere apparaten tegelijk.
 
Razendsnel weer volledig opgeladen
Powerbank leeg? De lege Hyper 100Wh is in een mum van tijd weer opgeladen. De exacte laadtijd is afhankelijk van de adapter die je gebruikt. In de verpakking vind je een laadkabel van USB-C naar USB-C. Deze kan je niet alleen gebruiken om jouw apparaten te koppelen aan de powerbank, maar ook om de powerbank zelf op te laden in combinatie met een adapter (niet meegeleverd).
Dit gebeurt via de 100W USB-C-poort, en kan dus ook met een maximaal vermogen van 100W. Gebruik je bijvoorbeeld de 96W USB-C-adapter van Apple, dan is de powerbank in iets meer dan één uur weer volledig opgeladen.

Niet alleen gaat het opladen in een rap tempo, in de tussentijd kan je ook nog gebruik maken van de zogeheten Pass Through Charging. Dit betekent dat je gekoppelde apparaten gewoon blijven doorladen terwijl de powerbank zelf opgeladen wordt.
* Deze actie is geldig t/m 28-02-2021 zolang de voorraad strekt.
 
NEEM HEM MEE OP REIS
Of je nu een dagje weggaat of een langere reis maakt, de Hyper 100Wh is onmisbaar. Ondanks zijn indrukwekkende capaciteit en vermogen is hij klein gebouwd. Je bergt hem gemakkelijk in het meegeleverde reisetui op in je koffer of cameratas. Hij past zelfs in je broek- of jaszak, als je on the go wilt opladen. Ga je verder van huis en pak je het vliegtuig (zodra het allemaal weer kan), dan sluiten we af met nog meer goed nieuws: de powerbank mag gewoon mee aan boord van het vliegtuig.
* Deze actie is geldig t/m 28-02-2021 zolang de voorraad strekt.
 
What's in the box?
Inhoud van de verpakking:
1. Hyper 100Wh
2. USB-C naar USB-C-laadkabel
3. Reisetui
 
* Deze actie is geldig t/m 28-02-2021 zolang de voorraad strekt.
 
COMBIDEALS
  Maak je aankoop compleet  
Combideal korting
Fontastic PD-20W Novac USB-C lader wit
USB-C-lader met snellaadtechnologie
19,99 14,99
Bestel nu
 
Combideal korting
Lader + Apple Lightning naar USB kabel (2 m)
USB-C lader met handige kabel voor opladen
49,94 37,44
Bestel nu
 
Volg ons:
Kamera Express
info@kamera-express.nl
085 - 88 88 013
E-mailvoorkeuren | Direct uitschrijven | Privacy beleid