Vier deals die te mooi zijn om te laten lopen, deze aanbiedingen zijn geldig t/m 29 juni 2021. Op = op.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Kamera Klapper: Kies de juiste tas voor al jouw avonturen!
Niet goed leesbaar? Bekijk de webversie.
logo
Kies de juiste tas voor al jouw avonturen!

Camera, check. Lens, check. Geheugenkaarten, check. Vakantie, check. Maar hoe gaat alles mee? Een fototas is een must voor de fotograaf on the go. Of je nu op vakantie gaat of even eropuit.

Daarom is het weer Tassenmania bij Kamera Express, met mooie kortingen op allerlei tassen. In deze Klapper vier aanbiedingen die te mooi zijn om te laten lopen.


> ALLE DEALS
 
Hoe kies je de juiste fototas?
Hoeveel apparatuur heb je?
De hoeveelheid en de grootte van je apparatuur bepaalt de grootte van de tas. Ook belangrijk: ga je in de (nabije) toekomst nog uitbreiden?
 
Ruimte voor extra's?
Een laptop, een statief of je lunchpakket. Sommige tassen bieden ruimte aan handige (persoonlijke) extra's. Is toch mooi meegenomen.
 
Is snelheid belangrijk?
Met een sling- of schoudertas kan je razendsnel bij je camera. Erg prettig als je geen moment wilt missen.
 
Wandel je veel?
Draagcomfort is zeer belangrijk als je veel onderweg bent. Een rugtas verdeelt het gewicht goed over twee schouders.
 
Meten is weten
Kom eens langs in een van onze winkels om te testen of jouw apparatuur erin past. Dan weet je ook meteen of de tas lekker draagt!
 
 
Meer tips over het kiezen van de juiste fototas? Lees ons artikel 'Hoe kies je de juiste fototas'. 
 
Vier deals die te mooi zijn om te laten lopen
Mindshift Rotation 180 Travel Away Charcoal/ Twilight Blue
Roterende heuptas, ideaal als je geen moment wilt missen en snel bij jouw systeem- of compact camera moet zijn. Als je klaar bent, stop je de camera terug in de roterende tas en ga je verder naar je volgend foto-avontuur.

Zijvak voor een statief, een onmisbaar item als je veel onderweg bent. Plaats het statief in het zijvak, zodat je hem altijd bij de hand hebt.

Waterafstotende nylon afwerking deze tas kan dus tegen een spettertje. Al jouw cameragear blijft netjes droog. Wel zo handig tijdens een trip in de natuur of een bezoek aan een stad.

» Bekijk nu
F-Stop Fitzroy Nasturtium Orange
Cameracompartiment met interne verdelers, hierdoor kun je de tas helemaal naar eigen wens indelen. Natuurlijk zorgen de stevige verdelers er ook voor dat alle apparatuur netjes beschermd wordt.

Sling rugzak, voor de liefhebber die een rugzak wil die op één schouder gedragen kan worden. Door de kruislingse draagband hoef je de tas niet van je schouder af te halen om iets te pakken. Zo houd je altijd een oogje in het zeil.

Accessoirevak aan de achterkant voor alle essentials die extra veilig moeten worden opgeborgen. Stop jouw smartphone, portemonnee en paspoort veilig weg en niemand kan erbij.

» Bekijk nu
Lowepro Photo Active BP 300 grijs/zwart
Drinkslang voor de dorstige wandelaar. De rugtas heeft een opening voor een drinkslang. In de tas zelf is ruimte voor een drinkreservoir van 2 liter. Een heerlijke verkoeling op warme dagen.

Quick shelf divider, van camerarugzak naar normale rugzak. Met dit inzetstuk bepaal je zelf waar je op dat moment behoefte aan hebt. Het flexibele cameracompartiment biedt alle bescherming die nodig is voor jouw toestel. Verwijder het compartiment en je hebt een alledaagse rugzak waarin je ook vele extra's kunt meenemen.

Activzone achterpand, deze tas beschikt over een optimaal draagcomfort. De Activzone aan de achterkant zorgt voor extra ondersteuning voor jouw schouderbladen, onderrug en middel. Kilometers wandelen wordt nu een makkie. Daarnaast is de rugtas voorzien van All-Weather regenhoes zodat je ook gemakkelijk door slechte weersomstandigheden kunt wandelen.

» Bekijk nu
Lowepro Flipside Trek BP 450 AW Fotorugzak
CradleFit compartiment in het voorvak, voor een 10” tablet. Voor schade hoef je niet snel bang te zijn. Dankzij CradleFit blijft de tablet goed beschermd en ver van de grond als je de tas neerzet. Verder beschikt deze tas ook van genoeg ruimte voor andere accessoires en extra's.

Ergonomische schouderbanden, zorgen voor stabiliteit tijdens elke beweging. De banden zijn verstelbaar en voorzien van een borstband en heupgordel. Dit geeft niet alleen extra stevigheid, maar ook een prettig draagcomfort.

Flipside, veilige toegang via het achterpand of de zijkant. Of je nu gaat klimmen, hiken of fietsen. De camera ligt altijd binnen jouw handbereik, maar is afgeschermd voor de rest van de wereld.

» Bekijk nu
 
COMBIDEALS
  Maak je aankoop compleet  
CARUBA SILICA GEL CASE
Combideal korting

Bescherm je meest kostbare apparatuur tegen vocht, roest en schimmel
  • Inhoud 40 gram hydrosorbent silica gel korrels
  • Indicatievenster geeft aan wanneer er gereactiveerd moet worden
  • Te reactiveren door drie uur in een oven te verwarmen op 120 graden
  • Beschermt een afgesloten ruimte met een inhoud van 84 liter
 
14,95 12,95
 
BEKIJK NU
 

Wat vond je van deze e-mail?

       
 
Volg ons:
Kamera Express
info@kamera-express.nl
085 - 88 88 013
E-mailvoorkeuren | Direct uitschrijven | Privacy beleid