Feelworld 5.5” 4K S55 HDMI Monitor, let op, aanbieding geldig t/m 20 december, Op = op
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Kamera Klapper: Kleurrijke en compacte monitor, vol met handige functies,
Niet goed leesbaar? Bekijk de webversie.
logo
Kleurrijke en compacte monitor, vol met handige functies
Feelworld 5.5” 4K S55 HDMI Monitor
Na het lezen van deze klapper zul je begrijpen waarom deze monitor voortaan in je uitrusting zit. De Feelworld 5,5 inch monitor is een compacte monitor van 13,97 cm (diagonaal gemeten) met een gewicht van slechts 175 gram. Naast het lichte gewicht en het compacte formaat beschikt de Feelworld 5,5 inch monitor over verschillende kenmerken, zoals:
  • 5,5 inch scherm
  • Opnamefuncties: Zebra en Peaking
  • 7 instelbare knoppen
  • 360° horizontaal kantelbaar
  • HDMI-aansluiting
  • Beeldondersteuning: Full HD (1080p), HD ready (720p) en Ultra HD (4K)
* Deze actie is geldig t/m 20-12-2020 zolang de voorraad strekt.
 
 
Product onder de loep
Belangrijkste kenmerken

Door het gewicht en de compactheid is deze monitor perfect voor gebruikers van spiegelreflex- en systeemcamera’s. Daarnaast heeft deze monitor het perfecte formaat voor gebruik in combinatie met een gimbal. Deze monitor heeft een resolutie van 1280 x 720p en biedt consistente betrouwbaarheid. Met een helderheid van 500nits kun je de monitor zowel binnen als buiten gemakkelijk gebruiken. Bekijk met behulp van IPS-technologie jouw beelden in gedetailleerde kleuren.
Handige functies

De Feelworld 5,5 inch monitor heeft verschillende handige functies, zoals zebra, focus peaking, histogram en false colors. De false colors functie helpt je bijvoorbeeld bij het zo natuurgetrouw mogelijk weergeven van huidskleuren. Dit is een tool die enkel beschikbaar is op monitoren. Je krijgt hierdoor meer controle op je belichting. Een welkome toepassing wanneer je geen uren wilt besteden aan de nabewerking.

Met de 1/4" schroefdraad aansluiting monteer je de Feelworld 5.5 inch monitor niet alleen op een statief, maar ook bovenop je camera met de meegeleverde tilt arm. Zo kun je met meerdere mensen tegelijk zien wat er op de set gebeurt.
In- en output

Deze monitor beschikt over een in- en output voor HDMI. Je kan via de output een extra monitor aansluiten. Dit is fijn voor als een hele crew wilt meekijken. Daarnaast heeft de S55 een in- en output voor stroomvoorziening. Hiermee kan de serieuze beeldmaker de monitor van stroom voorzien via de 12v in vanuit je gimbal of externe accu van je camera. Ben je niet in de buurt van stroomtoevoer? Geen probleem! Dan kun je een Sony NP-970/ F550 of Canon LP-E6 accu op de Feelworld 5,5 inch monitor bevestigen.

Let op! De Feelworld 5,5 inch monitor wordt geleverd zonder voeding.
* Deze actie is geldig t/m 20-12-2020 zolang de voorraad strekt.
 
ARE YOU NITS?
Nits is een uitdrukking die we gebruiken om de helderheid van een LED-scherm aan te duiden. Een vuistregel hierbij is: 1 kaars staat voor 1 nits per vierkante meter. Dat betekent dat de Feelworld 5.5” monitor de helderheid heeft van 500 kaarsen (500 nits) die schijnen over één vierkante meter. Heel helder dus.

Waarom jij de helderheid van 500 kaarsen nodig hebt? Omdat een helder beeldscherm ervoor zorgt dat je ook in lastige lichtomstandigheden goed ziet wat je filmt. Een beeldscherm van 500 nits is hier helder genoeg voor. Alsnog te veel licht? Gebruik de bijgeleverde zonnekap!
 
KENMERKEN
Compact formaat
Met een gewicht van slechts 175 gram en een scherm van 5,5 inch is dit de ideale monitor voor spiegelreflex- en systeemcamera’s. Dat maakt deze monitor uitermate geschikt voor gebruik in combinatie met een gimbal, zodat je toch het beeld kunt zien dat jouw camera vastlegt.

IPS-technologie
Dankzij de IPS-technologie biedt deze monitor helderheid en kleuren vanuit een kijkhoek van 160 graden, zowel verticaal als horizontaal.
1000: 1 Contrast, 500 nits helderheid
Deze monitor heeft een contrastverhouding van 1000:1 en kan daarom tot wel 1000 tinten onderscheiden tussen zwart en wit. De Feelworld monitor biedt een helderheid van maar liefst 500 kaarsen per vierkante meter (500 cd/m²).

1/4" statiefaansluiting
De 1/4" statiefaansluiting maakt het mogelijk om de monitor op een statief te plaatsen, zodat je deze bijvoorbeeld op ooghoogte kunt zetten voor optimaal gebruiksgemak.
* Deze actie is geldig t/m 20-12-2020 zolang de voorraad strekt.
 
What's in the box?
Inhoud van de verpakking:
1. Feelworld 5.5” 4K S55 HDMI Monitor
2. Micro-HDMI kabel
3. Zonnekap
4. Tilt arm
5. Handleiding
 
* Deze actie is geldig t/m 20-12-2020 zolang de voorraad strekt.
 
COMBIDEALS
  Maak je aankoop compleet  
Combideal korting
FALCON EYES NP-F550
Handige accu voor je monitor
22,90 21,40
Bestel nu
 
Combideal korting
FALCON EYES NP-F550 + CARUBA QUICK RELEASE PLATE
Handige universele snelkoppelingsplaat voor je monitor
42,85 39,85
Bestel nu
 
Volg ons:
Kamera Express
info@kamera-express.nl
085 - 88 88 013
E-mailvoorkeuren | Direct uitschrijven | Privacy beleid