Metz Mecalight LED L1000 BC + Diffuser MBL-01, let op, deze aanbieding is geldig t/m 12 juni
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
Kamera Klapper: Led-licht in de duisternis
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 

LED-LICHT
IN DE DUISTERNIS

 
Dankzij de Metz Mecalight LED L1000 BC hoef je niet meer bang te zijn van het donker. De led-videolamp heeft een hoge lichtopbrengst van 1000 lux, zo kan je ook bij slechte verlichting gewoon blijven fotograferen of filmen! De kleurtemperatuur van het flikkervrije continulicht is traploos in te stellen. Het compacte ontwerp zorgt voor een uitstekende kleurweergave en voorkomt tegelijkertijd ongewenste schaduwen. Met de bijgeleverde diffuser verzacht je het licht vanuit de videolamp en creëer je een schitterend diffuus licht.
 
 
 

MEER VOOR IN DE STUDIO?

 
 
 
 
Op zoek naar andere gear voor in de studio? Speciaal voor jou hebben we dit weekend een aantal aanbiedingen geselecteerd. Bekijk onze actiepagina voor het complete aanbod.
 
 
 

ELKE WEEK DE BESTE AANBIEDINGEN

 
 
 
 
Iedere week hebben wij de beste weekaanbiedingen voor jou opgesteld. Bekijk onze top hieronder, of bekijk alle deals op de pagina.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS

 
  • Kamera Express
    Altijd de scherpste prijzen
  • Kamera Express
    Klantwaardering 9.1
  • Kamera Express
    13 winkels in Nederland en 9 in België
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

 
VALUE   VALUE   VALUE
 
© Kamera Express 2022