Desview T2 teleprompter, let op, deze aanbieding is geldig t/m 26 september, Op = op
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Kamera Klapper: Presenteren was nog nooit zo makkelijk!
Niet goed leesbaar? Bekijk de webversie
logo
Presenteren was nog nooit zo makkelijk!
Desview T2 teleprompter
Heb je een mooie tekst bedacht voor je vlog, review of tutorial voor YouTube, maar lukt het niet om de tekst uit je hoofd te leren? Dat is ook niet meer nodig met deze Desview Teleprompter. Je leest de tekst af zonder dat het je kijkers opvalt. Zo kan jij je volledig focussen op je verhaal zonder spiekbriefjes rond je camera. Presenteren was nog nooit zo makkelijk!
  • Autocue voor gebruik met spiegelreflex-, systeemcamera of smartphone
  • Tekst aflezen van smartphone en tablets terwijl je recht in de lens kijkt
  • Ringen met 9 maten: 49, 52, 55, 58, 62, 67, 72, 77 en 82 mm
  • Snelheid, grootte en lettertype van de teksten aanpassen
  • Bluetooth-afstandsbediening voor handige bediening
* Deze actie is geldig t/m 26-09-2021 zolang de voorraad strekt.
 
Bekijk onze review
 
Hoe werkt het?
Je plaatst je camera achter de teleprompter, terwijl je telefoon of tablet met daarop je tekst zich in de klem aan de voorkant bevindt. In de reflectie van het glas zie je jouw tekst voorbijkomen, recht voor de lens van je camera. Hierdoor lees je op soepele wijze de tekst terwijl je ook nog eens recht in de camera kijkt.
Filmen kan zowel met een spiegelreflex- of systeemcamera als met je telefoon. Voor het gebruik met een camera komt de T2 teleprompter met 9 ringen in verschillende maten van 49 tot 82 mm. Je draait de ring die correspondeert met de filtermaat van je lens op het schroefdraad van je objectief. Daarna koppel je hem met de teleprompter door deze over de ring heen te schuiven.
Als je gaat filmen met je smartphone plaats je deze in de klem achter de teleprompter. Onderop de teleprompter zit een 1/4"-aansluiting voor bevestiging op een statief. Bij gebruik van een camera kan je natuurlijk de camera op het statief plaatsen. De teleprompter weegt slechts 340 gram, dus je hoeft er niet bang voor te zijn dat je setup uit balans raakt.
 
Pas de weergave aan naar eigen wens
De tekst wordt gespiegeld weergegeven in het glas van de teleprompter. Hiervoor gebruik je je smartphone of tablet. Bevestigen doe je in de klem aan de voorzijde van de teleprompter. Deze is geschikt voor smartphones tot 2.9 inch en tablets met een schermgrootte tot maximaal 8 inch.

Voor de tekst gebruik je de gratis app. Hierin pas je de weergave aan naar jouw wensen. Stel het lettertype in, pas de lettergrootte aan en laat de tekst op het door jouw gewenste tempo voorbijkomen. Met de meegeleverde Bluetooth-afstandsbediening bestuur je de app draadloos zonder dat je moet reiken naar je telefoon of deze uit de klem moet halen. Sla een paragraaf over of pauzeer met één druk op de knop.
 
De camera ziet alleen jou
Terwijl jij je tekst rustig presenteert, ziet de camera alleen jou. Het glas met speciale coating en de reflectie erin zijn onzichtbaar in je shot, waardoor je kijkers er niet achter komen dat je van een autocue afleest. Het is hiervoor natuurlijk wel belangrijk om het glas goed schoon te houden zodat er niet onverhoopt toch vertekening of vlekken op je beeld terug te zien zijn.
* Deze actie is geldig t/m 26-09-2021 zolang de voorraad strekt.
 
What's in the box?
Inhoud van de verpakking:
1. Desview T2 Teleprompter
2. 9x ring voor bevestiging op lens (49, 52, 55, 58, 62, 67, 72, 77 en 82 mm)
3. Bluetooth-afstandsbediening
4. Klem voor bevestigen van Smartphone
5. Klem voor bevestigen van Tablet
6. Schoonmaakdoekje
 
* Deze actie is geldig t/m 26-09-2021 zolang de voorraad strekt
 
Combideals
  Maak je aankoop compleet  
Combideal korting
CULLMANN ALPHA 2500
Tripod statief met driewegkop en quick release-systeem
33,95 29,95
Bekijk nu
 
Combideal korting
BOYA BY-MM1+ CARDIOID VIDEO MIC FOR SMARTPHONES & DSLR'S
Universele compacte Shotgun Richtmicrofoon
67,95 60,95
Bekijk nu
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

       
 
Volg ons:
Kamera Express
info@kamera-express.nl
085 - 88 88 013
E-mailvoorkeuren | Direct uitschrijven | Privacy beleid