RØDE VideoMic PRO Rycote, let op, deze aanbieding is geldig t/m 13 maart. Wees er snel bij, OP=OP
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
sample
Bekijk de webversie
sample
Foto Video Objectieven Studio Accessoires Tweedehands Sale
sample
 
Kamera Express
sample
Professioneel geluid
voor al je video's
Maak kennis met de RØDE VideoMic PRO Rycote, een echte shotgun microfoon die ontworpen is voor gebruik met camcorders, systeemcamera’s en draagbare audio-recorders. Wanneer je online video’s of vlogs maakt is je microfoonkeuze van cruciaal belang en dan ben je bij de RØDE VideoMic PRO Rycote aan het juiste adres! Met zijn hoge resolutie via een 3,5mm mini-jack connector (het uitvoeren van het mono signaal naar de linker en rechter kanalen) biedt deze microfoon écht kwaliteit audio.

Geluid van de zijkant en achterkant van de microfoon wordt geminimaliseerd en je opname is puur en alleen gericht op het ‘onderwerp’ aan de voorkant van de camera. Een innovatief veersysteem scheidt de VideoMic Pro capsule en elektronica en biedt isolatie van externe fysieke factoren die ongewenste ruis en trillingen in de microfoon kunnen veroorzaken. Een lichtgewicht en flexibele meerdraadse kabel zorgt voor minder ruisoverdracht dan een traditionele audio-kabel. De voeding, filter, niveauregelingen en een selecteerbare high-pass filter bij 80 Hz zijn goed bereikbaar aan de achterzijde.

 
sample
 
\/
sample
MEER VOOR VIDEO?
sample
 
Kamera Express
sample
Op zoek naar meer deals om jouw video's naar het volgende niveau te tillen? Speciaal voor jou hebben we dit weekend een aantal aanbiedingen geselecteerd!
 
sample
 
\/
sample
ELKE WEEK DE BESTE AANBIEDINGEN
sample
 
Kamera Express
sample
Iedere week hebben wij de beste weekaanbiedingen voor jou opgesteld. Bekijk onze top hieronder, of bekijk alle deals op de pagina.
 
sample
 
sample
sample
sample
€500,- trade-in korting
Sony A7R mark IV A body
Sony A7R mark IV A body
61MP full frame systeemcamera met 15-stops dynamisch bereik
3.929,-  
3.429,-  
*  Prijs na korting
sample
sample
sample
DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS
sample
✓   Altijd de scherpste prijzen      ✓   Klantwaardering 9.1      ✓   22 winkels in Nederland en België     
spacer
Wat vond je van deze e-mail?
++ + - -- --
 
Nog niet uitgelezen?
Al onze acties, kortingen en cashbacks
Bezoek ook onze winkels
Verbeter je skills met onze gratis academy
Werken bij Kamera Express
 

  Logo Kamera Express
facebook instagram youtube
E-mailvoorkeuren     |     Privacy beleid     |     Direct uitschrijven
© Kamera Express 2022