Ga de studio in! Veel producten van Metz zijn nu tijdelijk laag geprijsd, wees er snel bij, OP=OP
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
sample
Bekijk de webversie
sample
Foto Video Objectieven Studio Accessoires Tweedehands Sale
sample
 
Kamera Express
sample
Ga de studio in met Metz! Tijdelijk zijn veel producten van Metz afgeprijsd. Licht is een van de belangrijkste onderdelen bij foto- en videografie; met de flitsers, filmlampen en andere accessoires van Metz zet jij het licht in jouw foto of film volledig naar jouw hand.
 
sample
 
\/
sample
FLITSERS 
sample
Metz Mecablitz M360 Fujifilm
Breid jouw fotografische mogelijkheden uit met deze compacte flitser van Metz, de Mecablitz M360, zodat je altijd over extra licht beschikt waarmee je de sfeer wel behoudt. De flitser heeft twee knoppen waarmee jij hem makkelijk kunt bedienen. Het maximale richtgetal van 36 zorgt ervoor dat jij in bijna elke situatie over voldoende licht beschikt.
pijltje   Bekijk product
 
sample
sample
\/
sample
Metz Mecablitz 44 AF-2 Fuji
Creatief en veelzijdig passen perfect bij de Metz Mecablitz 44 AF 2 Fuji. Deze basisflitser leent zich voor verschillende situaties. Met deze flitser heb je een roteer-en kantelbare kop, een hoog richtgetal van 44 en verschillende ondersteunde belichtingsmodi voor een geweldige prijs.
pijltje   Bekijk product
 
sample
Metz Mecablitz 24 AF-1 Pentax
Speel zelf met de lichtinval dankzij deze flitser. Laat de interne flitser op jouw camera mee bouncen met de Metz Mecablitz 24 AF-1. Deze flitser reageert op het licht van de ingebouwde flitser van jouw Pentax. Door het onderwerp aan de andere kant te belichten, creëer je een mooi harmonieus flitseffect.
pijltje   Bekijk product
 
sample
\/
sample
METZ WIRELESS FLASH TRIGGERS
sample
 
Kamera Express
sample
Misschien herken je dit wel als je lekker in de studio of op locatie aan het fotograferen bent. De camera staat klaar, de setting ziet er prachtig uit en jouw model is perfect. Zelfs de trigger is klaar voor gebruik. Je bent lekker op dreef en probeert een andere hoek uit. Totdat je erachter komt dat je geen meter opschiet, omdat je wordt gehinderd door de trigger zelf. Deze Metz triggerset is de ideale draadloze oplossing.
 
sample
 
sample
\/
sample
STUDIO SETS
sample
 
Kamera Express
sample
METZ MECASTUDIO SL-200 SB/UM-KIT II
Twee flitsers, twee statieven, een softbox , studioparaplu en reflector én dat alles in een draagtas. Dat is de Metz Mecastudio SL-200 kit, voor deze prijs een absolute klapper!

200Ws en een richtgetal van 59 zorgen voor perfecte verlichting voor iedere situatie of locatie. Met de handige draagtas neem je de kit makkelijk mee op stap. Dus of je nu in je eigen studio aan de slag gaat of op locatie, met deze flitsset van Metz heb je altijd de volledige controle over het licht. Lees alles over deze aanbieding op onze pagina.

 
sample
 
sample
\/
sample
 
Kamera Express
sample
METZ MECASTUDIO SL-400 SB/UM-KIT II
Alles wat je nodig hebt voor een perfecte lichtsituatie vind je in deze Metz-flitsset. Twee flitsers om het licht uit te balanceren, twee statieven voor de juiste plaatsing en twee grote softboxen voor een schitterend egaal licht.

Alles kan netjes opgeborgen worden in de bijgeleverde draagtas, die ook ideaal is voor het vervoeren van jouw complete set. Dus of je nu in je eigen studio aan de slag gaat of op locatie, met deze flitsset van Metz heb je altijd de volledige controle over het licht.

 
sample
 
sample
\/
sample
ELKE WEEK DE BESTE AANBIEDINGEN
sample
 
Kamera Express
sample
Iedere week hebben wij de beste weekaanbiedingen voor jou opgesteld. Bekijk onze top hieronder, of bekijk alle deals op de pagina.
 
sample
 
sample
sample
sample
DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS
sample
✓   Altijd de scherpste prijzen      ✓   Klantwaardering 9.1      ✓   22 winkels in Nederland en België     
spacer
Wat vond je van deze e-mail?
++ + - -- --
 
Nog niet uitgelezen?
Al onze acties, kortingen en cashbacks
Bezoek ook onze winkels
Verbeter je skills met onze gratis academy
Werken bij Kamera Express
 

  Logo Kamera Express
facebook instagram youtube
E-mailvoorkeuren     |     Privacy beleid     |     Direct uitschrijven
© Kamera Express 2022