Ga de studio in! Veel producten van Metz zijn nu tijdelijk in prijs verlaagd
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
Kamera Klapper: Profiteer nu van Metz aanbiedingen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 

DUIK DE STUDIO IN!

 
Licht is een belangrijk onderdeel voor jouw foto- en videografiekunsten. Met de Metz flitser, filmlampen en accessoires zet jij het licht volledig naar jouw hand. Maak jouw ideale lichtsituatie nu perfect, want er zijn heel veel producten van Metz afgeprijsd.
 
 
 
 

FLITSERS

 
 

Metz Mecablitz M360 Flitser Fujifilm

 

Breid jouw fotografische mogelijkheden uit met deze compacte flitser van Metz, de Mecablitz M360, zodat je altijd over extra licht beschikt waarmee je de sfeer wel behoudt. De flitser heeft twee knoppen waarmee jij hem makkelijk kunt bedienen. Het maximale richtgetal van 36 zorgt ervoor dat jij in bijna elke situatie over voldoende licht beschikt.

 
 
 
 

Metz Mecablitz 24 AF-1 Pentax

 

Speel zelf met de lichtinval dankzij deze flitser. Laat de interne flitser op jouw camera mee bouncen met de Metz Mecablitz 24 AF-1. Deze flitser reageert op het licht van de ingebouwde flitser van jouw Pentax. Door het onderwerp aan de andere kant te belichten, creëer je een mooi harmonieus flitseffect.

 
 
 

FLASH TRIGGERS

 
 

Metz Wireless Flash

 

De Metz triggerset is de ideale draadloze oplossing voor iedere fotograaf. Of je nu lekker in de studio bent of op locatie staat te fotograferen. Met een draadloze triggerset kun je alle kanten op zonder dat je gehinderd wordt.

 
 
 

STUDIO SETS & LAMPEN

 
 

Metz Mecastudio SL-200 SB/UM-Kit II

 

Twee flitsers, twee statieven, een softbox, een studioparaplu en een reflector én dat alles in een draagtas. Accentueer onderwerpen door de flitskop in jouw fotostudio te integreren. Met een richtgetal van 59 en 200Ws creëer je met deze studioset de perfecte belichting in elke situatie.

 
 
 
 

Metz Mecastudio SL-400 SB/UM-Kit II

 

Alles wat je nodig hebt voor een perfecte lichtsituatie vind je in deze Metz-flitsset. Twee flitsers om het licht uit te balanceren, twee statieven voor de juiste plaatsing en twee grote softboxen voor een schitterend egaal licht. De set is makkelijk te vervoeren met de meegeleverde draagtas.

 
 
 
 

Metz TL-300/LAMP Mecastudio

 

Ben je opzoek naar de ideale studioflitser voor fashion, portret of productfotografie? Dan is de Metz TL-300 flitser perfect voor jou. Deze flitser is niet alleen makkelijk in gebruik, maar heeft ook een consistente kleurtemperatuur en een snelle laadtijd.

 
 
 
 
 
 

MEER VOOR IN DE STUDIO?

 
Op zoek naar meer gear voor in de studio? Of software om je pas geschoten foto's te bewerken? Speciaal voor jou hebben we dit weekend een aantal aanbiedingen geselecteerd. Bekijk onze actiepagina voor het complete aanbod.
 
 
 
 
 
 
 

WERKMODUS UIT
VAKANTIEMODUS AAN

 
Met de beste gear van Kamera Express ga jij gegarandeerd goed uitgerust op vakantie. Wij hebben de scherpste deals alvast voor je ingepakt. Van onze scherpe vakantiedeals kun je nog tot en met 30 juli 2022 profiteren.
 
 
 
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 

DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS

 
  • Kamera Express
    Altijd de scherpste prijzen
  • Kamera Express
    Klantwaardering 9.1
  • Kamera Express
    13 winkels in Nederland en 9 in België
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

 
VALUE   VALUE   VALUE
 
© Kamera Express 2022