Peak Design Everyday Sling 5L, alleen dit weekend geldig, op = op
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Kamera Klapper: Voor de bezige beeldmakers
Niet goed leesbaar? Bekijk de webversie.
logo
Voor de bezige beeldmakers
Volledig aanpasbaar aan jouw voorkeuren
Peak Design Everyday Sling 5L
De Peak Design Everyday Sling 5L is een onmisbare tas voor de bezige beeldmaker. Hij is klein en compact, maar toch zo slim georganiseerd dat je gemakkelijk verschillende apparaten meeneemt. Je gebruikt de tas op twee manieren: als slingtas voor om je schouder of als heuptas. Dankzij de snel verstelbare draagband is de tas ideaal voor tijdens het fietsen of tijdens een wandeling.
Te gebruiken als schouder- of heuptas
Voor kleinere DSLR’s, systeemcamera’s, drones en tablets tot 11 inch
Gemaakt van dik waterafstotend nylon materiaal
Hardware van aluminium en roestvrijstaal, draagband van geweven nylon ( zo sterk als een autogordel)
Levenslange garantie van Peak Design
Beschikbaar in 3 kleuren: Black, Ash en Sage
Inhoud: 5 liter, formaat: 31 x 19 x 11 centimeter, gewicht: 500 gram
* Deze actie is geldig tot en met 24 mei 2020, zolang de voorraad strekt.
 
 
Bekijk onze review
 
WAAR KAN IK DE TAS VOOR GEBRUIKEN?
Goed georganiseerd is het halve werk
Een goed georganiseerde tas maakt het verschil tussen een goede foto en een matige. Door je apparatuur netjes op vaste plekken op te bergen, haal je deze namelijk ook binnen no-time weer tevoorschijn. Zo ben je altijd op tijd voor het perfecte kiekje.

Werkt ook als opbergsysteem
Een goede tas is niet alleen handig om je apparatuur in mee te nemen, maar ook om je apparatuur in op te bergen als je er even niets mee doet. Zo weet je zeker dat je jouw apparatuur ook thuis veilig opbergt en vormen rondrennende peuters of huisdieren geen bedreiging meer voor je dure apparatuur.

Door weer en wind
Je neemt je camera natuurlijk niet alleen bij zonnig weer mee, dus het is wel zo handig om een tas te hebben die je apparatuur goed beschermt tegen water en wind. Zo neem je ook bij de meest hevige regenbuien je apparatuur met een veilig gevoel mee.

* Deze actie is geldig tot en met 24 mei 2020, zolang de voorraad strekt.
 
Belangrijkste specificaties
Duurzaam design
De buitenkant van de Peak Design Everyday Sling 5L is gemaakt van 400D waterafstotend Nylon dat met DWR geïmpregneerd is en voorzien is van een dubbele polycoating. Daarnaast is de hardware gemaakt van aluminium en roestvast staal en is de draagband gemaakt van als een autogordel geweven nylon. Een duurzame tas dus, die ook tegen een stootje kan!

» Lees meer
Slimme indeling
De Peak Design Everyday Sling 5L wordt geleverd met twee FlexFold verdelers, waarmee je gemakkelijk je tas naar jouw voorkeuren indeelt. Zo weet je zeker dat jouw apparatuur goed past en netjes beschermd is. Daarnaast beschikt de tas over vier kleine vakjes van stretchmateriaal om batterijen of geheugenkaarten op te bergen.

» Lees meer
Volledig aanpasbaar
De Peak Design Everyday Sling 5L is zo ontworpen dat je hem op ieder moment snel kunt aanpassen. Zo kun je razendsnel wisselen tussen een schoudertas en een heuptas, zodat je voor iedere activiteit de juiste tas hebt. Verder is de schouderband zo ontworpen dat je deze snel strakker of losser in kunt stellen.

» Lees meer
 
What's in the box?
Meegeleverd met de Peak Design Everyday Sling 5L:
1. Peak Design Everyday Sling 5L
2. Twee FlexFold verdelers
3. Levenslange garantie van Peak Design
 
* Deze actie is geldig tot en met 24 mei 2020, zolang de voorraad strekt.
Onze 13 winkels in Nederland zijn op 1 juni geopend van 11:00-17:00. Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM en doen er alles aan om in onze winkels een veilige omgeving te bieden.
Lees meer



Volg ons:
Kamera Express
info@kamera-express.nl
085 - 88 88 013
E-mailvoorkeuren | Direct uitschrijven | Privacy beleid