Kampagne: 20 % rabat på VELUX markiser

1 year ago


Text only:

April 2018Åbn i browser ‌ ‌ ›


Vi gi’r dine kunder 20 % på VELUX markiser
Fra 1. maj til 30. juni 2018 kan du tilbyde dine privatkunder rabat på VELUX markiser til ovenlysvinduer og fladtagsløsninger.
Sommeren lurer, og termometeret byder igen på tocifrede grader. Men inden grillen tændes og øllen knappes op på terrassen, er det tid til at minde dine kunder om, at når det er varmt udenfor, så er det ekstra varmt indenfor.
VELUX markiser reducerer varmen gennem
ovenlysvinduet med op til 73 %. Det giver et behageligt hjem at opholde sig i over sommerhalvåret, hvor solen står højt.
I maj og juni 2018 kan du sætte fut i markisesalget ved at tilbyde 20 % på alle VELUX markiser. Kampagnen giver dig som forhandler et stærkt salgsargument, idet du kan vejlede dine kunder til at få refunderet rabatten på markiserne.
Du skal blot sørge for, at VELUX markiserne fremgår tydeligt på din regning til kunden, og at fakturadatoen ligger indenfor kampagneperioden. Dernæst skal de blot uploade deres faktura på
velux.dk/rabat inden 15. august 2018, så håndterer vi rabatten direkte med dem.
Du kan læse mere om kampagnen og vilkårene på
velux.dk/rabat. Har du yderligere spørgsmål, så kontakt os gerne på 45 16 45 16, tast 1.
Vil du markedsføre kampagnen? Find materiale her:
velux.dk/kampagnemateriale
Ny og forbedret VELUX rudestandard
Fra den 1. april forbedrede vi vores rudestandard markant. Vores rude 70 er udgået, og i stedet er alle VELUX ovenlysvinduer nu som standard udstyret med en 3-lags lavenergirude med lamineret sikkerhedsglas på indvendig side.
Vi ser et behov i markedet for en bedre rudekvalitet. Vores 2-lags ruder opfylder kravet til BR2020, men kunderne efterspørger en endnu bedre isoleringsevne. Derfor har vi valgt at
forbedre vores rudestandard.
”Vi håber, at jeres kunder bliver glade for den nye, forbedrede rudestandard, som er et langt bedre produkt. Vi har hævet kvaliteten og samtidig valgt at prisen skal være attraktiv,” siger Finn Arup, salgschef i VELUX Danmark.
1. april 2018 lavede vi en generel prisforhøjelse på 2% og introducerede den nye 3-lagsrude 68 til kun 100 kroner mere end rude 70. Vinduer med den nye rude 68 har en u-værdi på 1,1 W/m2 K.
Læs mere i Prislisten 2018 ‌ ‌ ›
Kontakt
VELUX Danmark
Tlf. 45164516
E-mail: salg@velux.com
www.velux.dk
Find os her:
Du modtager denne mail, fordi du har tilkendegivet, at du ønsker at modtage nyhedsbreve fra VELUX Danmark.
Afmeld nyhedsbrev

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019