View this email in your browser
Fly drive camp Noord Scandinavië
Altijd al met auto en tent rond willen trekken door Noord-Scandinavië maar vind je de rit vanaf Nederland te lang? Of misschien heb je te weinig tijd om deze tocht te maken? Dan is de Fly & Drive & Camp waarschijnlijk dé ideale reis voor jou. Met dit complete pakket ben je snel op weg voor je eigen kampeeravontuur!

Zo creëer je makkelijk en snel je eigen individuele rondreis. Je vliegt met een directe vlucht naar de Poolcirkel in Fins Lapland waar je huurauto inclusief complete kampeeruitrusting al voor je klaar staat. Je kunt dus direct op pad! Misschien rij je wel in een streep naar de Noordkaap of relaxed naar de prachtige Lofoten? Er zijn routemogelijkheden genoeg en je kunt ze helemaal zelf bepalen! Kortom, deze reis biedt je volop vrijheid, gemak en avontuur! Lees meer...

 
FLY & DRIVE & CAMP
Tussen 12 juni & 30 september | v.a. € 850 p.w. | incl. vlucht


Bepaal je eigen route door het noorden van Finland, Zweden en Noorwegen! Rij naar de Noordkaap, bezoek een Sami museum, maak een trektocht in een National Park of ga surfen op de Lofoten. Jij bepaalt! Noord-Scandinavië staat bekend om de vele goede campings en trekkershutten maar door het allemansrecht kun je natuurlijk ook in de vrije natuur overnachten! Kortom, deze reis biedt je volop vrijheid en gemak!
Noorderlicht september Lapland
DE DRIE ZOMERSEIZOENEN VAN HET HOGE NOORDEN

Anders dan in Nederland is een jaar in Noord Scandinavië onder te verdelen in 6 seizoenen. De winter bestaat uit 'diepste winter' en 'vroeg voorjaar'. Daarna komt er de lente, de zomer, de Ruska waarin je het Noorderlicht alweer kunt zien en de Kaamos (vroege najaar). Voor onze zomerreizen concentreren wij ons gemakshalve even op de 3 seizoenen vanaf mei t/m september.
 
VRIJ KAMPEREN IN NOORD SCANDINAVIË

De regio van de rendieren, de Sami cultuur, de prachtige natuurlijke omgevingen en de Middernachtzon! Absoluut een unieke en ideale regio om op een avontuurlijke wijze te verkennen. Vanwege het allemansrecht, de vriendelijke bevolking en de goede infrastructuur is het een comfortabele en veilige plek om ongebonden aan campings, vrij te kamperen.
Deel
Tweet
Stuur door


Copyright © 2018 Scandinavian Seasons BV, All rights reserved.

Our mailing address is:
Scandinavian Seasons BV
Sluispolderweg 11A17
Zaandam, NH 1505 HJ
the Netherlands

U ontvangt deze email omdat u een reis bij Scandinavian Wintersports of Scandinavian Summersports heeft geboekt
of u zichzelf heeft ingeschreven.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Scandinavian Seasons BV · Sluispolderweg 11A17 · Zaandam, NH 1505 HJ · Netherlands