Kan det virkelig passe? Nu skal du betale for din Facebook-konto
Selskabet bag Facebook, Meta, vil have dig til at betale for din Facebook-konto, og du vil snart blive bedt om at tage stilling, hvordan du vil betale. Se her, hvordan du kan undgå at få penge op af lommen.
Se mere her
ANNONCE
Sløser med pladsen: Nu fylder Windows 11 endnu mere
De første mange udgaver af Windows 10 fyldte under 4 GB, men siden er Windows vokset eksponentielt. Se her, hvor meget Windows' installationsmedier er vokset og hvorfor.
Se mere her
Sådan får du Windows 11 til at finde din NAS-server
Hvis dit netværksdrev er et par år gammelt, er der stor risiko for at NAS'en ikke dukker op i Windows 11's Stifinder under Netværk. Der findes dog en hurtig løsning, så du igen kan finde frem til filerne på din egen server.
Se mere her
Nu skal du vente 24 timer på Mit-ID
Fremover skal du vente i 24 timer, hvis du skal lave ændringer på MitID.dk. Hidtil har du kunnet nøjes med en enkelt time. Se her, hvordan den længere ventetid øger sikkerheden.
Se mere her
5 ting, du skal gøre, før du giver din brugte computer videre
Har du en gammel, brugt computer, du skal sælge, eller bare give videre? Så bør du fx først få slettet alle dine filer, så den nye ejer har en helt frisk pc - og også for en sikkerheds skyld.
Se mere her
3 tips til at finde dig selv på Google
Du finder ikke samtlige resultater, der omhandler dig, hvis du blot søger efter dit navn på Google. Her får du tre tips til at forbedre søgningen.
Se mere her
Bliv klogere i Fordelszonen:
Læs dine PDF’er helt uden forstyrrelser
PDF-dokumenter er en af de mest udbredte filtyper, og derfor er det vigtigt at have en god PDF-læser på pc’en. Det får du med et nyt program i Fordelszonen, som både arbejder lynhurtigt og er helt enkelt at bruge.
Se mere her
Tilbud til dig
Få 2 magasiner for 149 kr. + gave: 256 GB USB-nøgle med sikkerhedsscanner
99,50 kr. + porto 49,50 kr.
Spar 449 kr.
Læs mere