Oer-Hollands is ons koningshuis toch al niet
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Dit kan allemaal misgaan als je een tatoeage laat zetten

Allergieën, zweren, infecties: een tatoeage kan helaas meer opleveren dan alleen een mooi plaatje. Dermatoloog Sebastiaan van der Bent richtte een speciale poli op om probleemtattoos te behandelen. 

 
 
Quest
 

Kun je het coronavirus op de wc oplopen?

Een koel biertje op het terras, het mag bijna weer. Dan kunnen we ons weer gezellig vol laten lopen. Dikke kans dat je dan ook een keer naar de wc moet. Maar pas op: bij het doortrekken vliegen allemaal kleine druppeltjes de lucht in. Daar kán het coronavirus in zitten. 

 
 
Quest
 

Gesponsord bericht

Hoe kun je zo klimaatneutraal mogelijk gas leveren?

Nederland moet van het gas af. Een nobel streven, maar voorlopig zijn we nog niet zover. Energiebedrijf Greenchoice zorgt er al wel voor dat het de uitstoot van kooldioxide (die vrijkomt bij de verbranding van gas) compenseert. Overal ter wereld laten ze bossen aanplanten. Ook in Nederland.

 
 
Quest
 

Vijf supernuttige voordelen van seks

Een promotiepraatje voor seks is waarschijnlijk niet nodig. Maar het is leuk om te weten dat in de koffer duiken meer oplevert dan orgasmes. Zo gaan je werkprestaties erdoor omhoog en slaap je beter na een vrijpartij.

 
 
Quest
 

Kan een adoptieprins(es) ons staatshoofd worden?

Hoe 'Nederlands' moet je zijn voordat je aanspraak maakt op de troon? Maakt het bijvoorbeeld uit of je geadopteerd bent? Vijf vragen en antwoorden over het Nederlandse koningshuis.

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Zes verrassende feiten over halalvlees

Halalvlees, dat is toch vlees waarbij het dier onverdoofd is geslacht? Veel verder dan dat komen mensen vaak niet. Maar halal houdt meer in dan je denkt.