Bekijk online

Discus

Nieuwe maatregelen in de winkels

Nieuwe coronamaatregelen

Maandag 23 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Winkels worden verplicht om maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat mensen afstand houden, bijvoorbeeld via een deurbeleid.

Ook bij Discus nemen wij onze verantwoordelijkheid en werken we hieraan mee. Wij zullen er alles aan doen om open te kunnen blijven en jullie huisdieren van de benodigdheden te blijven voorzien die ze nodig hebben.

Waar moet ik als klant rekening mee houden?
  • Houd altijd 1,5 meter afstand, zowel vóór de winkel als ín de winkel.
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de winkel.
  • In veel winkels geldt dat een bepekt aantal klanten in de winkel kan zijn. Let bij jouw Discus winkel goed op de instructies die daar gelden.
  • Kom niet naar de winkel als je verkouden bent of griepklachten hebt.
  • Doe alleen noodzakelijke boodschappen en maak er geen familie-uitje van.
  • Raak producten, verpakkingen en ook onze dieren niet onnodig aan.
  • Volg altijd de aanwijzingen van ons personeel.
  • Betaal contactloos (pin of mobiel).
We rekenen op je medewerking. Samen komen wij uit deze crisis!
 
Meer informatie
Laatste kans 20% korting

Leestips voor de tijd van het jaar

Bij Discus kun je altijd terecht met al je vragen over je huisdier. In de Discus dierenwinkel werken deskundigen met jarenlange ervaring. Op discus.nl vind je de béste tips over allerlei onderwerpen. Het houden van dieren betekent immers meer dan alleen dieren houden!
Je hond verzorgen tijdens de coronacrisis

Je hond verzorgen tijdens de coronacrisis

Ook het zorgen voor je hond verandert in deze nare tijd waarin we te maken hebben met de uitbraak van het coronavirus. Dat vraagt ook om enige creativiteit van de baasjes. In dit artikel vertellen we je meer over de verzorging van je hond tijdens de coronacrisis en geven we je 8 tips om deze tijd samen goed door te komen.

Blog lezen
7 tips voor een goede slaapplek voor je hond

7 tips voor een goede slaapplek voor je hond

Onze beste maatjes brengen nu veel tijd in huis door en veel van deze tijd wordt aan rusten en slapen besteed. Ze brengen minstens de helft van de dag slapend door. Het spreekt voor zich dat de slaapplaats comfortabel moet zijn, maar wanneer is dat zo? Lees de 7 tips in dit artikel voor een goede slaapplek voor je hond.

Blog lezen
 
TipClip: aanschaf krabpaal

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een krabpaal?

In huis is het belangrijk dat je kat alle gelegenheid krijgt om te kúnnen krabben. Is jouw kat toe aan een nieuwe krabpaal? Bekijk dan de TipClip op deze pagina met uitleg over waar je bij de aanschaf vooral goed op moet letten.

Video bekijken

Discus, de juiste keuze

Vind jij het ook zo heerlijk om na een goede voorjaarsschoonmaak de oude spullen eens weg te doen en nieuwe in huis te halen? Is jouw hond toe aan een nieuw kussen? Kan jouw kat wel een keer een nieuwe krabpaal gebruiken? Of wil je graag een nieuw mandje voor je maatje aanschaffen? Bij Discus ben je aan het juiste adres!
Hondenkussen Boxbed

Boxbed hondenkussen 90x60cm

Dit hondenkussen is zacht, stevig en comfortabel voor jouw viervoeter. Het hondenkussen is vervaardigd uit duurzaam katoen.

Product bekijken
DBL Krabpaal Sinora

DBL Krabpaal Sinora

De krabpaal van het merk Designed by Lotte is gemaakt van hout en sisal. Het koord met kralen zorgt voor extra speelplezier wat de krabpaal aantrekkelijker voor je kat maakt.

Product bekijken
Waterbestendig hondenkussen robuust

Waterbestendig hondenkussen Robuust

Dit waterbestendige en zeer stevige hondenkussen is ideaal voor honden die graag nat en vies worden. Het ligkussen is gemaakt van een zeer stevige waterbestendige stof.

Product bekijken
Kattenkussen Windowchiller

Kattenkussen Windowchiller

Dit heerlijke, zachte kleedje is speciaal gemaakt voor in de vensterbank, op de rugleuning van de bank, op een traptrede of andere smalle plekken.

Product bekijken

Discus

E:  info@discus.nl
Kajuitstraat 57
7005 BP Doetinchem
T:

In de Discus dierenwinkels werken deskundigen met jarenlange ervaring in het verzorgen van huisdieren. Je kunt bij ons altijd terecht voor vragen of advies

Uitschrijven