Daar gaat je idee voor een ‘terug naar kantoor’ borrel of BBQ. Je wil wél iets samendoen, maar Plan B moet op afstand. En toch verbinden.
Klik hier voor de webversie.
DenkProducties
geen zomerborrel? Balen! er is een plan B
Beste,
We komen maar niet uit de Corona-beperkingen. Samenkomsten met veel mensen blijven onder druk staan. Thuiswerken is weer de norm en het samenbrengen van mensen is een no-go.

Daar gaat je idee voor een ‘terug naar kantoor’ borrel of BBQ … Wie heeft een Plan B?
 
Plan B = online game The Lost Connection
Je wil wél iets samendoen, maar Plan B moet op afstand. En toch verbinden. Echt voelen als maatwerk. Snel inzetbaar zijn. En betaalbaar.

Dat kan allemaal met de online game The Lost Connection van DenkProducties.
 
The Lost Connection:
  • Wat: online escaperoom waarbij je nieuwe medewerker Tim helpt om de chaos op kantoor op te lossen. Duurt 45-60 minuten. Nederlands of Engels.
  • Hoe: in random videoteams van 4-5 personen ga je in videocall en los je samen een paar spannende puzzels op. De games speel je online in je webbrowser (geen apps).
  • Wie: Deze game is door iedereen te spelen. Portier tot directie. Er zijn hints op elke pagina zodat je nooit vastloopt. Er is geen limiet aan het aantal spelers. 1000? Geen punt.
  • Wanneer: Je speelt The Lost Connection op een tijdstip dat jullie samen afspreken. Wij zetten het klaar en staan standby voor vragen (maar dat is nog nooit nodig geweest).
  • Waarom: The Lost Connection heeft één enorme pré: modulair maatwerk. Je kunt het met eigen video’s, foto’s en visuals op maat maken.
 
DenkProducties online escaperoom
Geef je receptionist of schoonmaker een gastrol
Dat ‘modulaire maatwerk’ maakt het echt bijzonder. De receptionist of schoonmaker een rol geven? Kan. Foto’s uit je smoelenboek invoegen? Mogelijk. Dit voelt echt als jullie game. Maar de basis is al helemaal idiot proof getest. En gespeeld door tientallen organisaties. 
 
Gratis demo
Wil je het eens testen om te kijken of het iets voor jullie is? Vraag hier een gratis demo aan. En je krijgt dan ook -belangrijk- tariefinformatie over de maatwerkmogelijkheden.
 
 
-› gratis demo aanvragen
 
 
Volg ons op:
FTINYouTubeFlickrInstagram
Namens DenkProducties ontvang je deze mail op het volgende adres: newsletter@newslettercollector.com
© 2021 DenkProducties - Afmelden - Contact - Privacy