Hej (no

Vidste du, at stress kan undergrave ikke blot vores helbred, men også vores faglige stolthed? Ifølge Sundhedsstyrelsen lider mellem 250.000 og 300.000 danskere af alvorlig stress, hvilket kan have alvorlige konsekvenser for både arbejdspræstation og selvopfattelse😖.

Hvordan påvirker stress faglig stolthed?🧐
Stress kan føre til udmattelse, nedsat koncentration og manglende motivation📉, hvilket gør det svært at opretholde samme høje standard i arbejdet som før. For mange medarbejdere betyder det, at de begynder at tvivle på deres egne evner og kompetencer. En nedbrydning af denne faglige stolthed kan have en dominoeffekt på hele arbejdspladsen, hvor en negativ kultur og lav moral breder sig blandt kollegerne👥⚡️👥.

Få redskaberne til at undgå eller nedbringe stress
Uddannelsen til StressMentor og StressCoach hos Life Academy giver dig konkrete værktøjer til at håndtere stress og forbedre dit arbejdsmiljø. Du lærer blandt andet:

👉 Stresshåndteringsteknikker: Lær at identificere stressorer og anvende effektive mestringsstrategier.
👉 Fokus og produktivitet: Få teknikker til at forbedre koncentration og arbejdsindsats.
👉 Positiv kommunikation: Styrk dine kommunikationsevner og bidrag til en sundere arbejdskultur.

Hvordan hjalp uddannelsen Maria?👩‍🦰
Maria var en dedikeret pædagog, der efter flere års intensivt arbejde begyndte at mærke stressens negative konsekvenser. Hun mistede sin fokus og følte, at hun ikke længere kunne leve op til sine egne og arbejdspladsens standarder. Dette påvirkede hendes faglige stolthed og selvværd.

Maria tilmeldte sig uddannelsen til StressMentor og lærte at håndtere stress gennem praktiske teknikker og strategier 🌱. Efter at have implementeret disse i sin dagligdag, genvandt hun sin energi og arbejdsglæde til stor inspiration for sine kolleger, der fik lyst til at tage hånd om deres egen stress✨.

Uddan dig og gør en forskel
Ved at uddanne dig til StressMentor eller StressCoach kan du hjælpe med at forbedre arbejdsmiljøet, øge produktiviteten og sænke sygefraværet på din arbejdsplads. Og så giver du dig selv et kæmpe boost og får indgående viden om dine egne stresssignaler og -reaktioner 🧠👍.

Uddannelsesstart: 11. september 
Sted: Life Academy, Norddigesvej 2, 8240 Risskov
Pris: StressMentor koster 12.000 kr. 
StressCoach certificeringen koster 3.000 kr. 
Der er mulighed for bruttolønsordning.

Tag det første skridt mod en mere stressfri arbejdsplads. 

Tilmeld dig nu og gør en forskel!


De bedste hilsner, 
Leif Braad 
Psykoterapeut MPF, direktør og ejer af Life Academy