Bouwmachines
Uitrustingsstukken
Online versie
PW
‘Kantelbare snelwissel maakt wiellader weer concurrerend’
Arjan Winkelhorst zag dat de mobiele kraan in de wegenbouw meer en meer werk onder de neus van zijn wiellader wegsnoepte. Met de investering in een nieuwe Volvo L70H met af-fabriek kantelbare snelwissel – de eerste bij een grondverzetbedrijf in ons land - keerde Winkelhorst het tij. ‘De machine is nu veel breder inzetbaar en troeft zeker qua capaciteit de kraan met draaikantelstuk af.’ 
(advertorial)
Intro-abonnement BouwMachines
BouwMachines is hét vakblad voor de grondverzet, weg- en waterbouw en sloop- en recyclingbranche. Sluit nu voor slechts € 99,- een voordelig introductie abonnement af voor het vakblad, inclusief de gratis digitale nieuwsbrief.
Eurosteel en Rototilt: DKS aan snelwissel voorziet in behoefte

Het werken met een draaikantelstuk kent niet áltijd alleen maar voordelen, er is ook werk waarbij een draaikantelstuk (DKS) niets toevoegt. En dan zit een DKS eigenlijk ook direct in de weg. 

Lees verder >
Veiliger werken met minder mensen

Steeds meer sloopmachines en graafmachines met draaikantelstuk worden uitgerust met een automatische snelwissel om meer rendement te bereiken. Maar ook in de overslagwereld bewijst de automatische snelwissel zijn nut.

Lees verder >
Vakmedianet
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright