HAIKYU!! THE DUMPSTER BATTLE

Met deze update houden wij je wekelijks op de hoogte van de nieuwste films, specials en events bij Foroxity!

Deze week zien we de spectaculaire volleybalwedstrijd tussen Karasuno en Nekoma High School in HAIKYU!! The Dumpster Battle, heeft Jacob het op Helena en haar dochtertje gemunt in The Marsh King's Daughter, kun je alvast tickets bestellen om een meet & greet met Dikkie Dik te scoren én de nieuwste Dikkie Dik film te zien tijdens onze Kleuterbios: Dikkie Dik, slingert Spider-Man terug naar het witte doek in Spider-Man, Spider-Man 2 en Spider-Man 3, kun je niet van 1 maar van liefst 2 Mad Max films genieten tijdens onze Double Bill: Furiosa & Mad Max: Fury Road en kun je alvast een plek bemachtigen om bij de Prosecco Première: De Mooiste Dag te zijn!
KLEUTERBIOS: DIKKIE DIK
Van 26 juni tot en met 30 juni vertonen we de film Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel tijdens onze speciale Kleuterbios in Sittard (26 juni, 28 juni en 30 juni) en Roermond (29 juni).

Voorafgaand aan iedere Kleuterbiosvoorstelling komt Dikkie Dik even hallo zeggen en kan je met Dikkie Dik op de foto. 


Haal hier je tickets
THE MARSH KING'S DAUGHTER
Helena's moeder wordt door Jacob, ook bekend als The Marsh King, ontvoerd en gegijzeld. Helena wordt vervolgens in dit gezin geboren waarop het drietal in de jungle leeft totdat Jacob wordt gearresteerd. Jaren later weet hij echter te ontsnappen en heeft hij het op haar en haar dochtertje gemunt.

Haal hier je tickets
SPIDER-MAN 1, 2 & 3
Slinger snel naar onze website, want vanaf 13 juni t/m 19 juli vertonen wij alle Spider-Man films weer op ons grote witte doek!

Let op: Engels gesproken, zonder ondertiteling.


Haal hier je tickets
DOUBLE BILL: FURIOSA & MAD MAX FURY ROAD
Vanaf 8 juni keert Mad Max: Fury Road voor even terug op het witte doek! Tijdens onze Double Bill kun je naast Mad Max Fury Road ook genieten van het allernieuwste deel in de Mad Max reeks: Furiosa!

Haal hier je tickets
PROSECCO PREMIÈRE: DE MOOISTE DAG
Op 12 juni ontvangen we je op de rode loper met een feestelijk welkomstdrankje en kun je aansluitend als allereerste genieten van de première van Bed & Breakfast!

Haal hier je tickets
EZRA BIJ FORUM SITTARD
Stand-up comedian Max heeft samen met zijn ex-vrouw Jenna een autistische zoon Ezra. Geconfronteerd met cruciale beslissingen over Ezra's toekomst, gaan Max en Ezra op een leven veranderende roadtrip door het hele land.

Koop hier je tickets
De populaire Bad Boys keren terug met hun bekende mix van spectaculaire actie en buitensporige comedy, maar deze keer met een twist: Miami’s beste agenten zijn nu zelf op de vlucht.

Bad Boys: Ride or Die is vanaf 5 juni te zien bij Foroxity!
Facebook
Twitter
Link
Website
Spotify
Copyright © 2024 Foroxity Filmarena

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven, én omdat je simpelweg niks wil missen van de nieuwste premières, de leukste specials en de mooiste events bij Foroxity Filmarena!

Wil je liever toch geen mails meer van ons ontvangen?
Schrijf je hier uit voor onze nieuwsbrief.

Tot snel bij Foroxity!