Browser versie | Afmelden
ABN AMRO World Tennis Tournament
Karen Khachanov en Felix Auger-Aliassime naar ABN AMRO WTT

Opnieuw zijn twee spelers toegevoegd aan de deelnemerslijst van het ABN AMRO World Tennis Tournament. De 23-jarige Karen Khachanov uit Rusland en de 19-jarig Felix Auger-Aliassime uit Canada keren in 2020 terug naar Rotterdam. 

Toernooidirecteur Richard Krajicek: "Felix Auger-Aliassime wordt gezien als een van de allergrootste talenten van dit moment. Met drie finaleplaatsen heeft hij in 2019 een enorme sprong gemaakt. Zijn 21e plaats op de ATP Ranking is op deze leeftijd echt een topprestatie. Karen Khachanov is met vier titels op zijn naam natuurlijk al een stapje verder, maar mag met 23 jaar ook nog steeds als een toptalent gezien worden. Dat hij al even in de top-10 heeft gestaan zegt veel, zijn potentie ligt nog een stuk hoger.”

Lees meer
Speel mee en win
Lastminute kerstcadeau

Wil jij kans maken op 2 tickets voor het ABN AMRO World Tennis Tournament? Dat kan via de Facebook Messenger Quiz!

Wekelijks wordt via Facebook Messenger een nieuwe quizvraag uitgestuurd, je maakt dus elke week kans op tickets. Ook kun je hier je vraag stellen aan Ballie en kun je je aanmelden om op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws over het ABN AMRO World Tennis Tournament.

Lastminute nog op zoek naar een uniek kerstcadeau? Verras uw familie of vrienden met tickets voor het ABN AMRO World Tennis Tournament! Behalve bij de wedstrijden bent u met uw ticket van harte welkom op Shops & Bites en Sports Plaza en bij het 12e World Wheelchair Tennis Tournament. U ontvangt de e-tickets direct per e-mail.

Tickets zijn verkrijgbaar via Rotterdam Ahoy of Ticketmaster.

Meer info
Meer info
ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament ABN AMRO World Tennis Tournament
ABN AMRO World Tennis Tournament
Copyright © Rotterdam Ahoy.
Newsletter2019-12-24 14:19:01