Se nyhedsbrevet i din browser
 
Onsdag 16. marts 2016
Info
 
 
Hvem er kommet længst på den digitale rejse? Bliv inspireret til dit arbejde med digital transformation, og vær med når FinansWatch og analyseinstituttet Wilke kårer de bedste digitale aktører i finanssektoren.

Læs mere nedenfor eller på
digitalfinanspris.dk.

Den digitale transformation påvirker forbrugere, virksomheder, brancher og samfundet som helhed. Den teknologiske udvikling gør det muligt at skabe innovative, personlige og anderledes løsninger, men det kan samtidig være en svær proces at håndtere. For hvordan flytter man sig fra de traditionelle og afprøvede måder at gøre forretning på?
Sammen med Wilke sætter FinansWatch den 27. april fokus på den digitale transformation i finanssektoren i inspirerende rammer på Nationalmuseet i København.

Som en del af konferencen kårer vi de danske finansvirksomheder, der klarer sig bedst ift. den digitale udvikling på baggrund af en omfattende undersøgelse af de 25 største banker, de 10 største forsikringsselskaber og de 10 største pensionsselskaber.

Det får du på konferencen
  • Indsigt i finansvirksomhedernes placering i den digital transformation
  • Viden om, hvordan du sikrer, at din digitale strategi er på rette spor ift. forbrugernes ønsker og behov
  • Indblik i, hvordan nye spillere på markedet udfordrer den traditionelle måde at gøre forretning på, og hvad hemmeligheden bag deres succeser er
  • Konkrete tips til, hvordan du bør arbejde med implementering af en digital strategi i praksis
  • Mulighed for at netværke med andre, der står overfor samme udfordring
  • 5 retters "penge-menu" på Restaurant Julian hos Nationalmuseet

Praktisk information

Tid
Onsdag den 27. april 2016 kl. 14.30-21.00

Sted
Nationalmuseet (Ny Vestergade 10, 1471 København K, Danmark)

Pris
Ikke-abonnent på FinansWatch: 1999,00 kr. ekskl. moms
Abonnent på FinansWatch (du har personlig licens): 1499,00 kr. ekskl. moms
FW Insight abonnement: 0,00 kr.

Tilmelding

Tilmeld dig på digitalfinanspris.dk

Hvad er FW Insight?

FW Insight er FinansWatchs nye videntilbud, der tilbyder fordybelse og ny indsigt på en række centrale områder i den danske finanssektor. Som FW Insight-abonnent modtager din virksomhed vores fire store rapporter/målinger, herunder særkørsler på egen virksomhed, gratis billetter til vores konferencer, resultater af surveys mm. FW Insight-abonnement forudsætter et almindeligt FinansWatch-abonnement. Har du spørgsmål om FW Insight, kan du læse mere her eller kontakte Lars Bräuner på tlf 71 71 74 33 eller lars@infowatch.dk