Nazomeren in Fins Lapland, leesfragment nieuwe Kader Abdolah en mooie prijzen te winnen
Zin Magazine 12

Zin Magazine 12

Gasthoofdredacteur Isa Hoes, bedanktaart voor vrienden en Isa zoekt een man!
Zin
Alexander Monro Ziekenhuis
Zorg goed voor je borsten

Als geen ander beseffen ze dat niemand hier voor zijn of haar plezier is. Daarom halen bestuurder Marjolein de Jong en haar team van het Alexander Monro Ziekenhuis alles uit de kast om het traject voor een borst(kanker)patiënt zo aangenaam mogelijk te maken. 

Zin
Nazomeren
Zo mooi is Fins Lapland

In het ongerepte noorden van Finland ben je een met de natuur. Tussen rijendikke dennen- en loofbomen in frisgroen vind je meren, tegen grijsgroene heuvels, met het helderste water badend in het zonlicht. In diepe weldadige stilte. Je waant je een compleet ander mens.

Zin
To explore
Shop Travelin’ boots met 50% korting!

Fashion en functionaliteit hebben elkaar gevonden in de collectie van Travelin’. Hoogwaardige leren boots met grove zolen die zich thuis voelen op het platteland, maar ook in de stad niet zullen misstaan. Comfortabele materialen zoals wol en leer houden je knus en warm, terwijl de natuur-rubberen zolen zorgen voor grip en een lange levensduur. Geen collectie is compleet zonder een goede Country boot!

Zin
Morgen gaat het beter
Fototentoonstelling Humberto Tan 

De nostalgische zwart-wit fotografie, vergezeld van inspirerende, toelichtende interviews. Morgen gaat het beter van fotograaf en mediapersoonlijkheid Humberto Tan toont een indrukwekkende selectie close-up portretten van 100-jarigen en foto’s van hun handen en interieur. 

Zin
Leesfragment
De nieuwe Kader Abdolah

Er is niemand die in zijn niet-moerstaal zo helder en kordaat, en tegelijkertijd zo literair beeldend kan schrijven als Kader Abdolah (1954). Wij verheugen ons: op 31 oktober ligt zijn nieuwste boek in de winkel: Voordat het laat wordt. 

Zin
Bevlogen Vlaamse
Sandra Bekkari

De passie van voedingsdeskundige Sandra Bekkari (1973) spat ervan af. Elk jaar een kookboek schrijven, een kookprogramma presenteren en een zelfontwikkelde methode om gezond te leven: Sana.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden