Praktisch en betaalbare items voor dagelijks gebruik.‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Bekijk de webversie

Babypark

Ken jij de DAY collectie al?

Praktisch en betaalbare items voor dagelijks gebruik - dat zijn de musthaves van DAY! Zowel jij als je kindje zullen veel plezier beleven van dit relatief nieuwe merk met hun zachte, moderne kleuren en fijne materialen zoals zacht siliconen. In al onze winkels vind je een uitgebreide DAY collectie maar uiteraard is alles ook online verkrijgbaar.

SHOP DAY
www.babypark.nl

DAY Paddenstoel

Speelset - Siliconen
21,95

SHOP HIER
www.babypark.nl

DAY Stapeltoren

Rond - Siliconen
11,95

SHOP HIER
www.babypark.nl

DAY Mom Bag

in diverse kleuren
39,99

SHOP HIER

Perfecte mombag

Van deze mom bag ga je met veel plezier gebruiken! Deze praktische ‘altijd goed’ tas heeft veel opbergruimte en is verkrijgbaar in 3 kleuren. Ook perfect als cadeau voor een babyshower of kraamfeest.

SHOP HIER
Babypark
Babypark

Spelen en stapelen

Torens bouwen (om omgooien natuurlijk!) en je eigen droomwereld maken met de leukste poppetjes en paddenstoelen: met het duurzame speelgoed uit de collectie van DAY kan je kindje zich uitstekend vermaken. Kijk op Babypark.nl of ontdek het DAY speelgoed in onze megastores.

SHOP HIER

Je profiteert altijd van gratis verzending bij bestellingen vanaf 35,- (binnen NL en BE). Liever achteraf betalen? Kies dan voor betaling met Klarna.

Aan tafel!

In de collectie van DAY vind je super praktische en betaalbare musthaves om zorgeloos met je kindje te eten. Het zachte siliconen materiaal is geschikt voor de vaatwasser. Bovendien heeft het bordje een zuignap - als jij vader of moeder bent, dan weet je hoe handig dit is!

SHOP HIER
Babypark