Op het gebied van gebruiksgemak scoren ze hoge cijfers.‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Bekijk de webversie

We-Too

Ken jij flessen van We-Too? 🍼

De flessen van We-Too vallen niet alleen op vanwege het strakke, moderne design. Ook op het gebied van gebruiksgemak scoren ze hoge cijfers. De flessen zijn verkrijgbaar als voordelige setjes, maar de flessen, accessoires en onderdelen zijn ook apart verkrijgbaar. De gepatenteerde spenen en het ontluchtingssysteem helpen om krampjes bij je baby te verminderen. De flessen zijn nauwelijks breekbaar en verkleuren niet dankzij het PPSU materiaal.

ONTDEK COLLECTIE
www.babypark.nl

We-Too

Starter Kit
 27,99

SHOP HIER
www.babypark.nl

We-Too Standaardfles

PPSU - 260 ml 
13,99

SHOP HIER
www.babypark.nl

We-Too Standaardfles

PPSU - 160 ml
11,99

SHOP HIER
We-Too flesjes

+ Ergonomisch gevormde spenen

+ Ontluchtingssysteemuit één stuk voor een constante stroom

+ Gemaakt van PPSU: sterk, hard & duurzaam

+ Vrij van Bisfenol A en Ftalaten

Babypark

Gepatenteerde flessenspeen

De geavanceerde, gepatenteerde flesspenen van We-Too zijn zo vormgegeven dat ze op dezelfde manier bewegen als de moederborst. Hierdoor zijn de We-Too flesjes perfect te gebruiken in combinatie met borstvoeding. De spenen zijn verkrijgbaar in diverse maten.

We-Too

Accessoires

Babypark

Isolator

Wist je dat de spijsverteringsenzymen van een baby het beste werken bij een temperatuur van 37°C-42°C? De insolator zorgt ervoor dat een warm flesje de juiste temperatuur blijft houden. De insolator kan ook gebruikt worden om bevroren moedermelk langer bevroren te houden, bijvoorbeeld wanneer je onderweg bent.

SHOP HIER
Babypark

Sealer

De sealer wordt standaard bij een flesje meegeleverd maar is ook apart verkrijgbaar. Dit onderdeel van de We-Too fles voorkomt het inklappen van de speen en zorgt voor minimale vacuüminspanning zodat je je kindje makkelijker kunt voeden. Bovendien zorgt de sealer voor een vermindering van buikkrampjes.

SHOP HIER
Babypark

Poederbus

De We-Too poederbus heeft 3 vakken voor voedingen van maximaal 260 ml. De poederbus heeft een gemakkelijke flip-top deksel zodat je niet morst bij het maken van een flesje voor je baby. Wanneer je baby honger heeft hoef je geen schepjes meer te tellen maar kun je gewoon een vakje leeggieten.

We-Too

Ontdek meer van We-Too

In de collectie van We-Too vind je kwalitatieve en betaalbare producten voor de verzorging van je kindje. De We-Too producten zijn uitgebreid getest en daardoor heel erg praktisch in gebruik.

BEKIJK WE-TOO