Ga mee op Vogelweekend | Tips: zo fotografeer je de boomkikker | De 21 nationale parken van Nederland
VOGELWEEKEND

VOGELWEEKEND

Ga van 6 t/m 8 mei mee met Roots en BirdingBreaks naar Lauwersmeer!
Roots
FOTOBLOGGER VERTELT
ZO BRENG JE DE BOOMKIKKER IN BEELD

Boomkikkers fotograferen, het is er de tijd voor. Bovendien zijn het enorm fotogenieke diertjes. Maar je moet ze wel weten te vinden. Roots fotoblogger Bert Kok vertelt hoe hij deze knalgroene diertjes in beeld brengt.
Foto: Bert Kok

Roots
TOP 10
FAVORIETE ROODBORSTFOTO'S

Op de website van Roots, in het blad en op onze social media kanalen publiceren we zeer regelmatig fraaie foto’s van roodborstjes. Maar: welke foto’s vielen nou het meest in de smaak? Dit zijn de 10 populairste roodborstfoto’s op Instagram.
Foto: Tim de Zeeuw

Roots
WAT EEN VRAAG
WELKE PLANT IS DIT?

Vrijwel dagelijks komen er natuurvragen met foto’s binnen op de Roots redactie. De ene nog leuker dan de andere. Zoals deze. Welke plant is dit? Een hele bijzonder, want parasiterende plant die nu tevoorschijn komt. 
Foto: Paul Böhre

Roots
STERREN KIJKEN
ER IS IETS MET DE GROTE BEER

Het bekende sterrenbeeld Grote Beer staat in april ’s avonds hoog boven je hoofd. Kijk als het onbewolkt is eens goed naar de sterrenhemel. Dan zie je iets bijzonders.
Foto: Arie Nagel

Roots
VOGELEN
DIT IS DE STIEKEME HEGGENMUS

Je ziet hem wel, je ziet hem niet… De stiekeme heggenmus. Veel mensen zullen hem niet kennen, juist door zijn verborgen bestaan. Hij beweegt net als een muisje onderin het struikgewas. En het is de eerste vogel die in het voorjaar zingt.
Foto: Paul Böhre

Roots
Italiaans genieten

Proef de verrukkelijke eenvoud van de Italiaanse keuken met dit extra dikke nummer van NR.1 foodmagazine delicious. Van Italiaanse basics als risotto, carpaccio en focaccia tot zelfgebakken bomboloni van bakkoning Rutger van den Broek. Bestel dit grote Italië nummer nu in de webshop van delicious. Verzending binnen Nederland is gratis.

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest Roots - Podcast
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden